مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

کودک 7 ساله ام را چگونه تربیت کنم؟

روانشناسی کودک 7 ساله نافرمان

روانشناسی کودک 7 ساله نافرمان کمی با مباحث گذشته متفاوت است . برخی از مشکلات رفتاری ممکن است ناشی از نارضایتی کودک نسبت به عدم درک کار گروهی و تکلیف علمی باشد . در حالی که مشکلات رفتاری ناشی از این مسائل باعث بروز لجبازی و گاها نافرمانی در کودک میشود شما باید این مورد مهم را با مطالعه خود در زمینه روانشناسی کودک و مراجعه به مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی مورد توجه قرار دهید . در روانشناسی کودک 7 ساله نافرمان باید بدانید که گاهی اوقات کودکان 7 ساله نیز دروغ میگویند . این که آنها سعی میکنند خود را در یک چشم انداز مطلوب با افتخار در مورد چیزی که واقعا رخ نداده است نشان دهند یا در تلاش برای جلوگیری از مشکلات ، دروغ میگویند میتواند تبدیل به یک عادت بد شود .

مسائل و مشکلات موجود در مدرسه

به فرزندتان کمک کنید که معضلات مدرسه اش را راحت تر حل کند . در اینجا برخی از استراتژی های برخورد با کودک نافرمان را با توجه به مباحث روانشناسی کودک به شما معرفی میکنیم :

  • حل مسأله با هم : زمانی که کودک شما مشکلات خاصی را نشان میدهد ، نشسته و مشکل را با هم حل کنید . بچه های مدرسه ای میتوانند درمورد اینکه چه مشکلی دارند بسیار صادق باشند . از سؤالاتی مانند « این سومین بار است که شما مشق شب خود را فراموش کرده اید . چه چیزی به شما کمک میکند به یاد داشته باشید ؟ » استفاده کنید .
  • قوانین خود را توضیح دهید : توضیحی ساده برای دلایل قواعد خود ارائه دهید .
  • فرزندتان را تشویق کنید تا احساساتش را بیان کند . در صورت موثر واقع نشدن مطالب فوق در زمینه روانشناسی کودک 7 ساله حتما به مشاوره روانشناسی روی بیاورید .

روانشناسی کودک 7 ساله نشان میدهد که در این سن کودک تشنگی بی حد و حصر دانش را از خود نشان می دهد و کنجکاوی ذاتی و هیجان زیادی در مورد جهان دارد . آنها کاشفان طبیعت ، دانشمندان و تحلیلگران کوچک هستند و اغلب درباره همه چیز سوال میپرسند درباره اینکه چرا آسمان آبی است و چگونه درختان میرویند ! برای کودک 7 ساله ، در مدرسه حس اعتماد به نفس بسیاری وجود خواهد داشت که از بهتر بودن از سایر دانش آموزان در کلاس درس نشأت میگیرد .

آنها اغلب احساس رضایت میکنند که ریاضیات و مهارت های خواندن را به دست آورده اند و میتوانند در مورد آنچه در مدرسه با معلمان ، دوستان و مراقبان آموخته اند صحبت کنند . با توجه به روانشناسی کودک 7 ساله در این سن ، بچه ها هماهنگی و تعادل بیشتری را دارند و میتوانند یاد بگیرند که ترکیب بیشتری با مهارت های حرکتی خود ایجاد کنند ، مانند حرکت در اطراف یک حوض در حالی که میرقصند . آنها از لحاظ فیزیکی فعال تر هستند ، این مهارت ها سریعتر رشد میکنند . ورزش کنید ، در خارج از منزل بازی کنید . در روانشناسی کودک 7 ساله ، کودکانی که از لحاظ جسمی فعال هستند ، مهارت های فیزیکی بیشتری را نسبت به افراد مضطرب و یکجا نشین کسب میکنند .

نکات روانشناسی کودک 7 ساله

نکات روانشناسی کودک 7 ساله مبحثی بسیار حائز اهمیت است . بلوغ عاطفی در سن هفت سالگی بسیار از آنچه که در دوران پیش دبستانی یا مهد کودک بود ، متفاوت است . اکثر افراد 7 ساله قادر به مدیریت تغییرات عاطفی خود هستند . آنها معمولا میتوانند با جریان یا موقعیت های غیر منتظره بخوبی مقابله کنند . با این حال هنوز هم نیاز به راحتی و آرامش دارند . به عنوان یک کودک به طور فزاینده ای ذهن آنها باز میشود و توجه آنها بیشتر بر روی چیزها و افراد خارج از خانه و خانواده اش متمرکز میشود .

از نکات روانشناسی کودک 7 ساله این است که بسیاری از کودکان 7 ساله همچنان عاشق بازی کردن با دوستان هستند . در واقع این میتواند بخش مهمی از رشد کودک ، احساسش نسبت به خود و روابط او با دیگران باشد . آنها شروع به اهمیت دادن به نظرات و افکار دیگران خواهند کرد . ضعف این فاز طبیعی رشد کودک ، افزایش حساسیت به فشار مقایسه شدن با همسالان است . آنها همچنان به توسعه همدلی و درک قوی از اخلاقیات و عدالت ادامه خواهند داد .

مشاوره و روانشناسی کودک 7 ساله,روانشناسی کودک 7 ساله لجباز,

مشاوره و روانشناسی کودک 7 ساله

مشاوره و روانشناسی کودک 7 ساله اذعان میدارد که کودک 7 ساله شروع به رشد و گسترش افق های اجتماعی خود میکند ، آنها اغلب به طور طبیعی شروع به ارتباط قوی با بزرگسالان دیگر علاوه بر والدین خود ، مانند معلم ، عمو ، و یا حتی پدربزرگ و مادربزرگ میکنند . با توجه به روانشناسی کودک 7 ساله در این سن با سرخوردگی از سوی والدین ممکن است احساسات وحشتناکی ایجاد شود . بیشتر کودکان 7 ساله در مورد جهان اطرافشان کنجکاو هستند . آنها سوالاتی را مطرح میکنند و به دنبال پاسخ هایی در مورد چیزهایی که با آنها مواجه میشوند میگردند و دوست دارند دانسته هایشان را با دیگران به اشتراک بگذارند .

کودکان و نوجوانان در این سن احساس حساسیت ماجراجویی و تشنگی برای اطلاعات و عشق به مربیان و خواهران و برادران جوان و فرزندان دیگر نشان میدهند . مهارت های ریاضی و خواندن آنها به طور پیوسته گسترش میابد . مشاوره و روانشناسی کودک 7 ساله بیان میکند که  در صورت تمایل به مشارکت در تکالیف خود به او بگویید که اگر بخواهد پاداش دریافت کند باید تمام تکالیفش را اجرا کند . این پاداش چیزی است که برای او مهم است مانند رفتن به استخر ، رفتن به غذا خوری یا یک بستنی ، و غیره ... اگر شما کم درآمد هستید ، این تشویق را با دیدن یک فیلم ، یک بازی دو نفره یا یک پارک رفتن ساده جایگزین کنید . مطالب گفته شده از مهمترین نکات روانشناسی کودک 7 ساله هستند .

بیشتر بخوانید:میزان موفقیت مشاوره ازدواج چقدر است؟

روانشناسی کودک 7 ساله لجباز

روانشناسی کودک 7 ساله لجباز امری بسیار نیازمند دقت و توجه است . طبق گفته پزشکان ، بچه های لجباز واکنش های روانی قوی دارند که حتی ممکن است غیر منطقی باشند . این کودکان بسیار باهوش و با اخلاق رهبریت بسیارند . روانشناسان اذعان میدارند که بچه های قوی تر تمایل دارند که کارهای خود را مورد علاقه خود انجام دهند و آنها رهبران با انگیزه ای هستند که نیاز به تربیت و رشد تعالی از سوی والدین دارند . شما نباید همیشه این کودکان را لجباز و خیره سر بخوانید چرا که آنها از کودکان دیگر متفاوت اند . از نظر روانشناسی کودک 7 ساله لجباز چنانچه که شما با هرگونه شرایط درگیری با کودک مواجه میشوید باید با آنها صحبت کرده و به آنها گوش کنید . از آنها بخواهید تا دیدگاه خود را توضیح دهند .

از مهمترین نکات روانشناسی کودک 7 ساله این است که پدر و مادر نباید از لحن خشن و یا تنبیه بدنی استفاده کنند زیرا کودکان 7 ساله اکنون تمامی احساسات را درک و جذب میکنند و این بر اعتماد به نفس و شخصیت سازی آنها اثر مستقیم و سوء دارد . برای تربیت کودک نافرمان همیشه سعی کنید از روش های صلح جویانه و بسیار ملایم واکنش نشان بدهید . با توجه به روانشناسی کودک 7 ساله در این مسیر ، تشویق کودک به انجام اعمال موافق و درست امری امتحان شده و بسیار موثر است . کودک مدرسه ای شما به رشد فکری بسیار خوبی خواهد رسید . با توجه به مشاوره و روانشناسی کودک 7 ساله او اکنون به درک بالایی رسیده و اصطلاحا بزرگ شده است .

نکات روانشناسی کودک 7 ساله,مشاوره و روانشناسی کودک 7 ساله,


در این راستا مرکز مشاور خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه روانشناسی کودک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع: بهترین مشاوره خانواده

مشاوره و روانشناسی کودک 8 ساله

مشاوره و روانشناسی کودک 8 ساله به شما در شناخت کودک 8 ساله تان کمک بسیار میکند . شما ممکن است احساس اعتماد به نفس تازه در رابطه با اطفال 8 ساله خود را مشاهده کنید زیرا آنها نظرات خود را در مورد افراد و چیزهایی که در اطراف آنها هستند بیان میکنند . آنها ممکن است به رویدادهای خبری توجه بیشتری داشته باشند . با توجه به روانشناسی کودک 8 ساله اگر چه بعضی از بچه ها میخواهند از خانه بیرون بیایند و در تمام شب بازی کنند و ماندن در خانه را دوست نداشته باشند اما بسیاری از کودکان هنوز در این سن به پدر و مادرشان وابسته هستند . با توجه به نکات روانشناسی کودک 8 ساله توانایی کودک شما برای فکر کردن نیز تحت تأثیر احساسات خود در این سن قرار خواهد گرفت .

آنها ممکن است دچار مشکل در تمرکز باشند ( وقتی که نگران باشند ) و یا ممکن است تلاش کنند تا در صورت احساس عصبانیت در مورد گزینه هایشان فکر کنند . اکثر بچه های این سن قادر به گفتن زمان هستند و درک درستی از افزایش طول زمان دارند . وقتی میگویید " تا 10 دقیقه دیگر مجبوریم اینجا را ترک کنیم " یا " روز تولد شما سه روز دیگر است " ، فرزند شما احتمالا درک بیشتری از آنچه که قبلا داشته ، پیدا کرده باشد . از موارد مشاوره و روانشناسی کودک 8 ساله همچنین این است که اجازه دهید فرزند شما از مهارت های حل مسئله تازه ای که دارد ، برای مقابله با برخی از چالش هایی که با آنها مواجه است استفاده کند

روانشناسی کودک 8 ساله

روانشناسی کودک 8 ساله برای بسیاری از کودکان در هشت سالگی رشد فیزیکی ، احساسی و ذهنی را نشان میدهد . اکثر کودکان 8 ساله پیشرفت های شناختی خود را از تکمیل کرده اند و تمایل دارند تا سؤالات خود را مطرح کنند تا معلومات کافی برای نتیجه گیری در مورد آنچه که یاد میگیرند ، داشته باشند . آنها به آرامی به فرزندان بالغ تبدیل میشوند و سالهای جالبی برای آنها و والدینشان در پیش روست . شخصیت بچه ها در سن 8 سالگی به شدت به فعالیت هایی که در معرض آن قرار گرفته اند بستگی دارد . در حالی که برخی از بچه ها ممکن است لذت بردن خود را با ورزش با دوستان خود بروز بدهند ، ممکن است دیگران در انجام پروژه های هنری یا موسیقی لذت ببرند . بسیاری از بچه های این سن دوست دارند رقص ، اجرا نمایش و آواز خواندن را امتحان کنند .

برای کودکان 8 ساله ، پیشرفت فیزیکی در مورد بهبود مهارتها ، هماهنگی و کنترل عضلات بیشتر شده است . آنها شروع به تبدیل شدن به " بچه های بزرگ " میکنند . کودکان با پتانسیل ورزشی طبیعی ممکن است توانایی های خود را در این مرحله تکاملی نشان دهند ، زیرا مهارت های فیزیکی آنها دقیق تر و دقیق تر میشود . با توجه به روانشناسی کودک 8 ساله در واقع ، این سن زمانی است که کودکان انتخاب میکنند که در ورزش شرکت کنند و یا از آن اجتناب کنند .

نکات روانشناسی کودک 8 ساله

نکات روانشناسی کودک 8 ساله بسیار گسترده هستند که به اختصار بعضی از آنها را بیان میکنیم . برخی از کودکان 8 ساله ممکن است بیشتر از تصویر بدن خود آگاه شوند و اعتماد آنها نسبت به ظاهرشان بر احساس خود و روابطشان با همسالان خود تأثیر بگذارند . مهم است که با او در مورد سلامتی صحبت کنید ، نه ظاهر . به کودک خود کمک کنید تا فعالیتهایی را که به آنها احساس خوبی در مورد خودشان خواهند داشت را انجام دهد . از نکات روانشناسی کودک 8 ساله این است که احساسات او بسیار رشد کرده و او به نوع پیشرفته ای از شعور اجتماعی رسیده به عنوان مثال ، اگر به یک کودک هدیه ای بدهید که آن را دوست ندارد ، ممکن است هنوز هم لبخند بزند و از هدیه شما تشکر کند .

کودک 8 ساله ارتباط برقرار کردن با دوستان نزدیک و همکلاسی های خود را گسترش میدهد و میتواند در درجه اول به سمت دوستی با همسالان از یک جنسیت مشابه گرایش پیدا کند . والدین باید به دنبال مشکلاتی مانند فراری بودن از مدرسه باشند ، زیرا ممکن است مشکلات یادگیری برایشان پیش بیاید یا در مدرسه در معرض آزار قرار گرفته باشند . روانشناسی کودک 8 ساله اثبات کرده است که هشت سالگی همچنین یک سن مناسب برای بحث در مورد احترام به دیگران است باید بدانید که یاددهی احترام به بزرگترها از مهمترین نکات روانشناسی کودک 8 ساله است .

8 ساله

 

بیشتر بخوانید:7 وظیفه اصلی مشاور ازدواج چیست؟

روانشناسی کودک 8 ساله لجباز

روانشناسی کودک 8 ساله لجباز اذعان میدارد که اگر فرزند شما دچار مشکالت جدی در مدیریت احساسات ( از جمله خشم و لجاجت ) و یا مهارت های اجتماعی خود در مقایسه با همسالان خود باشد باید به او توجه کنید و مشکل او را درک و حل کنید . با توجه به مبحث مشاوره و روانشناسی کودک 8 ساله بچه ها در این سن دوره سختی را از لحاظ احساسی و اجتماعی پشت سر میگذارند ممکن است بدون حمایت به مشکلات جدی بر بخورند . برای برنامه ریزی یک اقدام ، با معلم فرزندتان یا یک مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی صحبت کنید .

کودک 8 ساله شما اگرچه لجباز و نافرمان است از نظر روانشناسی کودک 8 ساله  او به نظر میرسد به طور متوسط کودک ​​8 ساله ای معمولی است . اگر شما نیاز به بحث در مورد احترام ، احساسات ، خواسته ها ، ناامیدی ها ، و غیره داشته باشید آن را بیان کنید هرکس باید این چیزها را در یک رابطه دوست داشتنی و با اعتماد دو جانبه بیان کند . اکثر کودکان جوان نیاز به کمک پدر و مادر برای شروع کردن یک کار دارند کودک را تنها نگذارید و او را در کارهایش یاری کنید . اینها از موارد روانشناسی کودک 8 ساله لجباز هستند .

8 ساله

روانشناسی کودک 8 ساله نافرمان

روانشناسی کودک 8 ساله نافرمان هم بی شباهت به کودک لجباز نیست . این واقعیت را قبول کنید که بچه ها به طور طبیعی خشن هستند . هیچ کس در واقع نمیداند از کجا و از چه کسی آنها " مهارت لجاجت و خشم " را بدست می آورند . روانشناسی کودک 8 ساله اصرار دارد که با بچه ها صحبت کنید . به احتمال زیاد آنها به شما گوش نخواهند داد اما چند بار تلاش کنید تا بتوانید فرزندانتان را متوقف کنید تا به گوش دادن به شما تن بدهد . گاها کودکان برای هر چیزی که میخواهند بسیار میجنگند تا به آن برسند . این وظیفه والدین نیست که تمام مطالبات و خواسته های کودک را برآورده کنند . از دلایل آنها بپرسید و یا بپرسید چرا باید درخواست خاص آنها را مطابق با میلشان انجام دهید .

سعی کنید با آنها مذاکره کنید . بسیاری از بزرگسالان بر این باورند که کودکان نمی توانند به یک مذاکره کننده موفق تبدیل شوند . اما حقیقت این است که آنها واقعا میتوانند به آنچه میخواهند برسند . از پیشنهادات روانشناسی کودک 8 ساله نافرمان به شما این است که هنگامی که او را صدا میزنید ، یک چهره غمگین را نگه دارید و کودک را منقلب کنید و با او صحبت کنید . حالا میتوانید متوجه شوید که آنها از شما متشکر و موافق با شما هستند ! آرامشتان را حفظ کنید . هرگز صدای خود را افزایش ندهید یا از خشونت بر علیه یک کودک نافرمان استفاده کنید . آنها تمایل بیشتری به تهاجم پیدا میکنند و نسبت به شما به جای فرمانبرداری ، تقلید میکنند .  در این راه حتما از مشاور خانواده و روانشناسی کودک کمک بگیرید .

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه روانشناسی کودک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع: 

نکات مهم تربیت کودک نه ساله پسر

برای تربیت کودک نه ساله پسر شما باید بدانید که او نیازمند آزادیها و استقلال های بیشتری است . کودک پسر باید بیاموزد که در اجتماع به تنهایی از خودش دفاع کند و با مسائل زندگی دست و پنجه نرم کند . اگرچه کودک نیازمند حمایت های والدین است اما اگر نتواند به اصطلاح گلیم خودش را از آب بیرون بکشد در آینده با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم میکند . او در اجتماع به یک فرد ناتوان تبدیل میشود که تا آخر عمر وابسته حمایتهای والدین است و هرگز نمیتواند زمینه های رشد و شکوفایی را برای خودش به ارمغان بیاورد . در تربیت کودک نه ساله پسر باید اجازه بدهید که او شکست بخورد و از شکست خود تجربه بسازد .

تربیت کودک نه ساله دختر

تربیت کودک نه ساله دختر به تربیت کودک نه ساله پسر شباهت های بسیار دارد زیرا هردو در آستانه نوجوانی هستند . یک کودک نه ساله دختر حالا به درک بسیار زیادی از زندگی رسیده از تخیلات رویایی و پرنسس وارگونه خود خارج شده و با واقعیت های زندگی اطرافش بیشتر روبرو است . بازی کردن برای او حالا به نوعی دارد از بین میرود و او در زندگی واقعی به سرگرمی های واقعی نیاز دارد و میتواند از بیشتر زمینه های فکری خود که در رشد و تعالی است استفاده کند . در نتیجه والدین نقش مهمی در این مسیر ایفا میکنند . والدین برای تربیت فرزند نه ساله دختر باید اعتماد به نفس ، شخصیت پذیری و نقش پذیری را به او تزریق کنند .

نکات تربیت دختر نه ساله

کودکان دختر معمولاً با مادر خود اوقات بیشتری را سپری میکنند ، در نتیجه از والدین مادر نقش پذیری بیشتری دارند . در مبحث تربیت کودک نه ساله دختر شما باید بدانید که کودک از نظر فکری و ذهنی به تکامل رسیده است . از نظر اسلام نه سالگی برای یک دختر سنی است که او به بلوغ اجتماعی ، فکری و انسانی خودش رسیده و حالا میتواند برای بسیاری از ابعاد زندگی اش تصمیم بگیرد . کودک حالا به مرحله ای رسیده که میتواند اشتباهاتش را بپذیرد و کمتر اشتباه کند . کودکان دختر در سن نه سالگی معمولاً کمتر رویایی هستند و کمتر از پدر و مادر خود نسبت به سنین قبل از این احساس نیاز به محبت دارند اما شما نباید حمایت های خود را نسبت به او کم کنید . در نه سالگی دختران روحیه حمایتگر بسیاری دارند و معمولاً به والدین خود کمک میکنند .

بیشتر بخوانید: چه زمانی بهتر است وقت مشاوره ازدواج بگیریم؟

اصول تربیت کودک نه ساله

اصول تربیت کودک نه ساله نشان میدهد که هیچ وقت برای تغییر شخصیت یک انسان دیر نیست . شما میتوانید با مفاهیم اخلاقی بسیار مفید ،  به کودک خود بیاموزید که کودک نباید رفتارهای غلط را انجام دهد . اگر کودک شما در نه سالگی به یک فرد لجباز ، لجوج و خودسر و یا امثال اینها تبدیل شده باید بدانید که این رفتارها را از شما تقلید کرده است و یا شما در تربیت او نقشی بسیار سختگیرانه داشته اید . اما باید این رفتارهای غلط را ریشه یابی کنید و آن را در خانه خود از بین ببرید .کودکان در نه سالگی کمتر به والدین خود دروغ میگویند و کمتر از تنبیه شدن میترسند . یک کودک نه ساله به طور کل با شما صادق است و اتفاقاتی که در طول روز برای او میافتد با شما در میان میگذارد در نتیجه لازم نیست که نگران باشید .

تربیت کودک نه ساله و چالش های آن

با توجه به اصول تربیت کودک نه ساله باید بدانید که کودکان در نه سالگی اگر چه قسمت اعظمی از شیطنت های خود را از دست میدهند اما هنوز هم یک کودک هستند و نیازمند بازیهای کودکانه و انجام رفتار هایی از سر ذوق و شادی هستند . اگر شما احساس میکنید که کودک شما گوش گیر است و کمتر صحبت میکند یا از نظر جسمی دچار اختلالاتی مثل کمتر غذا خوردن یا کاهش اشتها و یا از دست دادن وزن شده است او ممکن است افسرده باشد یا در محیط اجتماع بیرون از خانه با مسائلی دست و پنجه نرم میکند که نمیتواند آنها را با شما در میان بگذارد . در تربیت کودک نه ساله توجه و ارتباط صمیمی با کودک باعث میشود کودک صادق تر باشد . ترس کودک از برخورد واکنش شما باعث میشود که بسیاری از اتفاقات روزمره زندگی اش را به شما نگوید .

تربیت کودک نه ساله در جهان امروز مبحثی بسیار مهم است . کودک در نه سالگی در آستانه نوجوانی قرار دارد . او حالا بسیاری از مسائل و مشکلات زندگی و کودکی را پشت سر گذاشته اما هنوز هم ثبات احساسی و شخصیتی زیادی ندارد . از آنجا که مغز کودک نه ساله به مقدار بسیار زیادی رشد و توسعه یافته است و کودک از قوه ادراک بسیار بالایی برخوردار است حالا خودش را دورتر از خانواده ‌میداند و استقلال بیشتری را در وجود خودش احساس ‌میکند . او به این نتیجه رسیده که میتواند به تنهایی و با تصمیمات خودش زندگی کند . گاها در مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی ما با والدینی روبه‌ رو میشویم که از پرخاشگری های کودک نه ساله خود بسیار ناراحت هستند .

در تربیت کودک نه ساله شما باید بدانید که اگر از کودکتان درخواستی دارید و آن را مودبانه ابراز میکنید و کودک جواب شما را بی ادبانه میدهد یا اینکه اصلاً جوابتان را نمیدهد اینها میتواند به نوعی اقتضای سنی کودک باشد و شما نباید با این رفتار کودک برخورد تندی کنید . برای تربیت کودک نه ساله شما باید سعی کنید در اکثر مواقع این رفتار کودک را نادیده بگیرید . در تربیت کودک نه ساله شما باید بدانید که نادیده گرفته شدن برای یک کودک نه ساله خیلی بهتر است تا تنبیه شدن . تنبیه شدن به کودک این را میآموزد که کودک میتواند رفتار خود را ادامه بدهد و لجبازی کند اما نادیده گرفته شدن باعث میشود که کودک با خودش فکر کند که کار اشتباهی انجام داده و اگر این کار را بکند دیگر کسی به حرفش گوش نخواهد داد .

تربیت کودک نه ساله پسر 

تربیت کودک نه ساله پسر یک چالش همیشگی برای والدین است . یک کودک پسر در نه سالگی به مرحله ای از استقلال و آزادی شخصیتی رسیده که نمیخواهد از شما پیروی کند . شما باید سعی کنید که به کودک خود بیاموزید که او در تمام مراحل زندگی اش به کمک های پدر و مادرش نیازمند است . کودک باید بداند که همیشه والدین از او با تجربه تر هستند . معمولاً میبینیم که والدین میگویند که دوست ندارند فرزندشان کارهایی که آنها در کودکی انجام میدادند را انجام دهند زیرا کودکان باید از آنها بهتر باشند ، اما این تفکر در واقع غلط است زیرا کودکان حالا با مسائلی دست و پنجه نرم میکنند که در زندگی کودکی والدینشان نیز بوده و ممکن است جواب آنها دقیقا همانند والدینشان باشد . به طور کلی شما آینه تمام نمای کودک خود هستید .

چگونگی رفتار با او


چگونگی رفتار با او

اهمیت تربیت کودک نه ساله

اهمیت تربیت کودک نه ساله بسیار زیاد است . در نه سالگی قوه ادراک کودک تکامل یافته است . شما نباید سعی کنید تمام ابعاد زندگی کودک نه ساله خودتان را کنترل کنید . حالا میتواند در انتخاب دوست به تنهایی تصمیم بگیرد و نیازمند راهنمایی شما نیست . شما این قدرت کودک را باید در سال‌های ابتدایی ورود به مدرسه به او بیاموزید یعنی در بدو ورود او به ۶ یا ۷ سالگی و اگر نتوانسته که این کار را انجام دهید حالا اندکی برای انجام این کار دیر شده است . اگر کودک دوستانی را انتخاب میکند که شما از آنها خوشتان نمیآید ، باید یاد بگیرید که درباره این موضوع کمتر نظر بدهید او این دوستان را با منطق خودش نسبت به رابطه دوستانه انتخاب کرده و از این دوستی ها لذت میبرد .

سخن آخر با والدین

اگر در سال‌های ابتدایی زندگی کودک با او صمیمی نبوده اید این کار را از همین حالا شروع کنید به کودک حس اعتماد را تزریق کنید و بگذارید که کودک بفهمد که شما میتوانید برای او از این به بعد یک دوست بسیار مفید باشید . خارج از رابطه والد و فرزندی شما باید سعی کنید که کودک خود را به نوعی رابطه دوستانه دعوت کنید تا بتواند با شما صادق باشد . شما باید بدانید که هیچ درختی بدون نور و آب و خاک رشد نمیکند . تمام این گزینه ها ابزارهایی برای رشد و تعالی یک درخت و به ثمر نشستن آن باشد . شما برای تربیت کودک نه ساله در اجتماع نیازمند آموزش هایی هستید که در زمینه مشاوره تربیت کودک و به طور کل مشاوره کودک در بسیاری از کتب ، مراکز و سایت های روانشناسی در اختیار شما قرار گذاشته میشود .

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره تربیت کودک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع: 

نشانه های ترس در کودکان

ترس در کودکان

ترس در کودکان

ترس در کودکان ذاتی وغریزی نیست بلکه ما در او ترس بوجود می آوریم . داد زدن مادر هنگامی که جانور ریزی مانند سوسک را میبیند . ترس او از تاریکی . یا ترساندن به عمد کودکان از چیزهایی مانند لولو و از این قبیل . در واقع ما با بی توجهی و راحت کردن خودمان در برخی کارها برای کودک فوبیا میسازیم . نگرانی ما از اینکه او از پله ها بیوفتد « نرو اون بالا لولو هست . بچه دزد میبرت » . یا صحبت ها که گل می اندازد بزرگترها با هیجان از متافیزیک یا ماورالطبیعه حرف میزنند و برای هیجان بیشتر اصواتی هم در فضا میپیچد که گاهی با جیغ زدن نیز همراه است . یادشان می آید کودکی هم درخانه هست میگویند برو تو اتاق خودت . که همه به روشنی میدانیم آن کودک کنجکاوتر شده و با دقت بیشتر ولی یواشکی گوش میکند .

ترس در کودکان ممکن است ریشه روانشناختی هم داشته باشند . پدر یا مادری که مدام تهدید میکنند مامانت نمیشم . بابات نمیشم . اذیت کنی میذارم میرم . تمام این تهدیدها در روان کودک احساس امنیت را کمرنگ میکند . او همیشه نگران ازدست دادن یکی از والدین است . این کودکان معمولا رو انداز را تا بالای سر میکشند . به والدین وابستگی شدید و غیر معمول میشوند . عامل دیگر بوجود آمدن ترس در کودکان پرخاشگری است . رفتار عصبی مهمترین عامل ایجاد ترس در کودکان است . ترس در کودکان ممکن است در اثر یک اتفاق پیش بیاید . مانند غرق شدن و نجات پیدا کردن . ترس در کودکان ممکن است در اثر یک تصادف بوجود بیاید . به هرحال ترس در کودکان بوجود خواهد آمد اما وقتی خطرناک است که این ترس مانع فعالیت های معمول کودک شود .

درمان ترس در کودکان

درمان ترس در کودکان

درمان ترس در کودکان به عامل بوجود آمدن ترس مربوط میشود . برای درمان ترس در کودکان در مورد ترس از حشرات و حیوانات اول باید ترس مادر مرتفع شود . تا وقتی  مادر را وحشت زده و در حال رفلکس های شدید عصبی میبیند او هم میترسد . برای نترسیدن کودک شما نیاز به زمان دارد . به او وقت بدهید تا آرامش خود را باز یابد . از ترسیدن یا نترسیدن زیاد حرف نزنید . حرف زدن باعث یادآوری این تکانه عصبی میشود . وقتی چندین بار کودک ببیند حشره موذی با یک اسپری کشته شده و توسط جاروبرقی تمیز میشود به مرور ترسش کم خواهد شد . نکته ای که باید در نظر گرفت اینست که هنگامی که مبادرت به کشتن سوسک یا ساس میکنید کودک را اول در یک بلندی مانند مبل بگذارید . تا هنگام دویدن حشره در اثر جان دادن بسوی کودک ندود و باعث ترس بیشتر نشود .

درمان ترس در کودکان برای دریا یا فوبیای آب . او را به کنار دریا ببرید و آرام در ساحل با او بازی کنید و راه و رسم راه رفتن و شنا کردن را به او بیاموزید کم کم ترسش از بین خواهد رفت . به چند نکته در درمان ترس درکودکان توجه کنید . از ترسیدن او یک مشکل نسازید و انرا بزرگ جلوه ندهید . کودک نباید فکر کند یک بیماری حاد و بزرگ دارد و معیوب است . همیشه آرام و مطمئن عمل کنید . اگر فرزند شما از تاریکی میترسد همراه خود او را به محل تاریکی ببرید دستانش را در دست خود بگیرید و لحظه ای آنجا بنشینید و به او اطمینان بدهید که هیچ چیز ترسناکی وجود ندارد . به محض اینکه دیدید میترسد با آرامش محیط را ترک کنید . اصلا نیازی نیست به او جایزه بدهید یا زیادی در مورد نترسیدن حرف بزنید .

ترس در کودکان دبستانی

ترس در کودکان دبستانی

ترس در کودکان دبستانی ریشه در وابستگی به والدین دارد . و یا حرف هایی که راجع به مدرسه شنیده . برخی برای تربیت کودک او را از مدیران و معلم ها میترسانند . « اینکارو بکنی معلم دعوات میکنه » . او در ذهن خود از دبستان محیطی میسازد با معلم و مدیران بد اخلاق که مدام در کمین تنبیه کودکان هستند . با وجود اینکه او دوره پیش دبستانی را پشت سر گذاشته ولی باز هم در گمان او دبستان محیطی جدیدتر است . او در مورد محیط جدید اطلاعات کمی دارد و باید به او آگاهی داد . ترس در کودکان دبستانی ممکن است ریشه در برخی رفتارها داشته باشد . مثلا کودک خود را زیبا نداند . یا احساس کند که پا به پای کودکان دیگر نمیتواند بیاموزد . پدر ومادرانی که مدام از کودک خود توقع نمرات خیلی بالا دارند باعث این ترس میشوند .

ترس در کودکان دبستانی میتواند در عدم اعتماد به نفس نیز باشد . کودکی که نمیتواند از خود در برابر برخی کودکان دفاع کند از مدرسه خواهد ترسید . این کودک نیاز به مشاوره اختلالات کودک دارد . کودکی که در منزل به او زورگویی میشود از دبستان میترسد . این زورگویی توسط والدین و یا خواهر و برادر بزرگتر ممکن است انجام شود . کودکی که مدام در خانه شاهد مشاجره بین پدر و مادر است . کودکی که ظاهر مرتب و آراسته ای ندارد .

درمان ترس در کودکان دبستانی

درمان ترس در کودکان دبستانی وقتی ترس کودک  ریشه در خجالتی بودن بیش از اندازه کودک دارد . اول خجالتی بودن اوباید درمان شود .بهترین مشاوره خانواده میتواند به راه های درمان این رفتار کمک کند . به این کودک باید اعتماد به نفس بخشید . او را با توانایی های خودش سنجید و تشویق کرد . به او آموخت که همیشه نباید بهترین و برترین بود . بلکه به اندازه توانایی خود سعی کرد . به او بگوییم که هر کسی با زیبایی ها و توانایی های خاص خود بوجود آمده است . از او بخواهیم خودش را با دیگران مقایسه نکند . هر کس در جایگاه خود و با توانایی های خود سنجیده میشود . مشاوره کودک انجام دهیم تا مشاور او را با این نکات آشنا کند  .

از مدیران و معلمان مانند یک دوست یاد کنیم . به او بفهمانیم که آنها سعادت و خوشنامی شاگردان مدارس را میخواهند . هنگام تربیت به او بگوییم اگر درس هایت را بخوانی معلم بیشتر دوستت دارد . برای درمان ترس در کودکان دبستانی باید نکاتی را به کودک بفهمانیم  . اینکه ممکن است اشتباهاتی در رفتار اولیا مدرسه پیش بیاید که او نباید ناراحت شود . والدین هر از چند گاهی به مدرسه سر بزنند و کودک و اولیا مدرسه را در دبستان ملاقات کنند . با اولیا مدرسه راجع به ترس کودک صحبت کنند تا رعایت شود . هیچگاه ترس کودک را به سخره نگرفته و به او نخندید . این کار او را از شما درو میکند و باعث میشود شما را امین رازهای خود نداند . ضمن اینکه اعتماد به نفس کودک را پایین آورده و ترسش دیرتر خوب میشود .

 

درمان ترس در کودکان پیش دبستانی

درمان ترس در کودکان پیش دبستانی

درمان ترس در کودکان پیش دبستانی وقتی عامل آن وابستگی به والدین است چند راه دارد . این راه ها همه به جدا شدن مقطعی والدین از کودک بستگی دارد . برای درمان اینگونه ترس ها از مادربزرگ یا عمه و یا خاله کمک بگیرید . چند روزی از یکی از آنها بخواهید به منزل شما بیایند . برای اقلا نیم ساعت بگذارید کودک پیش آنها بماند و از او دور شوید . سپس این تمرین را در منزل آنها انجام دهید . به این ترتیب وابستگی کودک به شما کمتر خواهد شد . تمرین را با کسی غیر از اقوام مانند پرستار یا همسایه ای که به او اطمینان دارید انجام دهید . سعی کنید غیبت شما از یک ساعت بیشتر نشود . وگرنه این تمرین به جای برطرف کردن ترس ایجاد رعب و عدم اطمینان در کودک بوجود می آورد .

در این روش درمان باید با مراقب کودک در تماس باشید . به محض بی تابی کودک خود رابه او برسانید تا دچار رعب و وحشت نشود . برای درمان ترس در کودکان پیش دبستانی مشاوره ضروری است . چون اولین محیط اجتماعی است که کودک تجربه میکند لازم است خاطرات خوبی داشته باشد . مرکز مشاوره کودک آویژه برای شما و کودکتان بهترین ها را آرزو میکند .

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره اختلالات کودک آنلاین به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع : 


https://psychology.avije.org/