تربیت فرزند یکی از دغدغه های مهم والدین است . اغلب والدین نگران این موضوع هستند که مشکلات به سایر موقعیت ها نفوذ پیدا کند . آینده فرزندشان تحت تاثیر قرار بگیرد که خود این افکار منفی ، نگرش والدین را نسبت به فرزند خود متاثر میسازد . یکی از مسائلی که در تربیت فرزند والدین با آن مواجه هستند مسئله « خودسری » است . اما واقعا « خودسری » چیست ؟
شاید موضوع خودسری و نافرمانی را بتوان اینگونه تفسیر کرد :
در مشاوره کودک واژه نافرمانی مترادف با خودسری تعریف میگردد . که در این صورت کودک از اجرای فرمان سرپیچی کرده و مقاومت فیزیکی و کلامی انجام میدهد . در تربیت فرزند بسیار مهم است که بدانیم کدام رفتار ، خودسری تلقی میشود . یکی از راه های تربیت فرزند نیز آگاهی از شیوه های خودسری و نافرمانی کودکان است . یکی از مهم ترین کارهایی که در آموزش والدین در تربیت کودک صورت میگیرد همین هدف قرار دادن خودسری است .
مشاوره تربیت فرزند مسائلی که درمورد خودسری در سطور بالا ذکر شد را جدی تلقی میکند . مشاوره تربیت فرزند به این نتیجه رسیده است که انجام اینگونه رفتارها در کودکی خطرات مهمی را به دنبال دارد . کودک در این حالت به سمت ابعاد جدی تر مشکلات رفتاری ، فعالیت ضداجتماعی و حتی بزهکاری سوق پیدا میکند . گرچه هدف اصلی مشاوره خانواده این است که والدین به چارچوبی هت فهم علل بدرفتاری کودک دست یابند . اما این نیز بسیار سودمند است که برداشت های والدین درمورد علل نافرمانی کودکان مورد سنجش قرار گیرد . این امر از طریق مشاوره کودک قابل دست یافتن است .
در مشاوره کودک میبایست از والدین دعوت شود درمورد دلایل مشکلات فرزندشان صحبت کنند . یادداشت کردن این دلایل به روند درمان کمک میکند . همچنین به روانشناسان مرکز مشاوره در ارائه راه حل ها یاری میرساند .
تربیت فرزند پسر با تربیت فرزند دختر تفاوت هایی دارد که والدین میبایست به آنها توجه کنند . پسرها نسبت به دخترها ممکن است شیطنت بیشتری داشته باشند . کارهای مخاطره آمیزی که آنها انجام میدهند نیز بیشتر است . لذا والدین در تربیت فرزند پسر میبایست فضای کافی و فرصت مناسب جهت بازی برای او را فراهم کنند . در کشف دنیای پیرامون او را یاری نمایند . مراقبت های لازم را نیز در نظر داشته باشند . در تربیت فرزند پسر سعی والدین باید بر این باشد بین غرور و تواضع یک توازن برقرار کنند .
رفتار شما با شریک زندگی تان میتواند الگوی خوبی برای اخلاق بهتر باشد . در تربیت کودک پسر به یاد داشته باشید لازم نیست کلیشه های سنتی یک مرد را در او درونی کنید . پسرها نیز میتوانند گریه کنند و گاهی خجالت بکشند . با تقدیر و تمجید از فرزند پسر خود ، اعتماد به نفس او را تقویت کنید . اما مراقب باشید بی جهت و بدون انجام کار این را صورت ندهید زیرا ممکن است پایه های اعتماد به نفس کاذب را بگذارید . در تربیت کودک پسر خود لازم است به این نکته توجه کنید که جرات ورزی را به او آموزش دهید . این مسئله باعث میشود در آینده احساسات خود را به راحتی بیان کند . در آخر ، هنگام برخورد با کودک پسر خود سعی کنید برای نظرات او ارزش قائل شوید . هنگامی که به سخنان پسر خود گوش میدهید ، رفته رفته او روحیه خلاقانه تری را برای خود پرورش خواهد داد .
تربیت فرزند دختر امروز با گذشته کمی متفاوت تر شده است . این از جایی سرچشمه میگیرد که دید جامعه نیز نسبت به جنسیت تغییر کرده است . امروزه هویت دختر صرفاً با حساسیت و لطافت تعریف نمیشود . دختران در جامعه در موقعیت های شغلی و اجتماعی سهم بیشتری را به خود اختصاص داده اند . همین موضوع در نوع هنجارهای رفتاری دختران تاثیر گذاشته است . به همین نحو شیوه تربیت فرزند دختر نیز با تغییراتی همراه شده است . اما تغییر این هنجارها نباید مانع از این شود که والدین به نیازهای عاطفی فرزندان دختر خود کم توجهی کنند .
مهم ترین نکته ای که در تربیت کودک دختر باید بدان توجه کرد این است که آنها بیشتر از پسرها در معرض افسردگی و اضطراب هستند . در تربیت فرزندان دختر باید به یاد داشته باشیم که آنها از مادر خود بیشتر تاثیر میپذیرند . الگوی بیشتر دختران برای رفتارها و حتی نوع صحبت کردن مادرانشان هستند . بدین نحو نقش مادران در این حیطه بسیار حساس است . نگاه دختران برای ارزیابی درستی و نادرستی رفتارهایشان بیشتر به سمت مادر خودشان است . متاسفانه بر طبق یافته های پژوهش های انجام شده اعتماد به نفس دختران کمتر از پسران است . در این مورد میشود با شیوه های رفتاری مانند استقلال بیشتر ، در تصمیم گیری و تمجید از استعدادهای آنها اعتماد به نفس آنها را افزایش داد .
والدین باید اجازه دهند فرزندان از میان گزینه های مختلف ، خود انتخاب کننده باشند . بدین نحو اعتماد به توامندی هایشان بیشتر میشود . از طرفی باید توجه کرد که چگونگی برخورد با جنس مخالف برای دختران با الگوگیری از پدر صورت میپذیرد . پدران باید در اینجا در چگونگی رفتارهایشان مخصوصاً با شریک زندگی خود حساس باشند .
مرکز مشاوره کودک باید به این نکته توجه کند که راه های تربیت فرزند با توجه به خانواده و نوع شخصیت کودکان متفاوت است . هنگامی که راه های تربیت فرزند از جانب والدین و روانشناس ارزیابی میشود باید اهداف زیر مدنظر قرار گیرد :
باید توجه کنیم که راه های تربیت فرزند از گفتگوی آزاد درمورد دلایل بدرفتاری کودکان بین والدین میگذرد . والدین باید در این مورد با صراحت دیدگاه های خود را بیان کنند . علاوه بر این موارد زیر نیز در راه های تربیت فرزندان دخیل است :
مشاوره کودک تلفنی یکی از شرایط و موقعیت های مفیدی است که والدین میتوانند از آن استفاده نمایند . در شرایط امروزی به دلیل مشغله های فراوانی که خانواده ها دارند استفاده از مشاوره کودک تلفنی بسیار حائز اهمیت است . زیرا خانواده ها نمیتوانند به صورت حضوری برای مشاوره در مراکز موجود حضور یابند . بنابراین مشاوره کودک تلفنی بهترین راه حل برای والدین عزیز میباشد .
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره کودک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
استرس و اضطراب در دوران بارداری تا حدودی طبیعی است. اما اگر این استرس و اضطراب بیش از اندازه شده و به زندگی زناشویی و ییا فردی شما آسیب برساند. نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد. آیا شما نیز در دوران بارداری خود به شدت مضطرب هستید؟ آیا بی دلیل و یا بخاطر مشکلات کوچک به شدت نگران می شوید؟
استرس و اضطراب در بارداری هم برای مادر و هم برای جنین بسیار خطرناک است. خوشبختانه راه های زیادی برای کاهش و یا از بین بردن استرس در دوران بارداری وجود دارد. یکی از روش هایی که شما بااستفاده از آن می توانید استرس و اضطراب خود را کنترل کنید داشتن یک رژیم غذایی سالم و ضد استرس است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به شما توصیه می کنیم مقاله زیر را که توسط مشاوران مرکز مشاوره آویژه نوشته شده است، مطالعه کنید. با خواندن این مقاله یاد خواهید گرفت که چه خوراکی هایی برای کاهش استرس بارداری مفید هستند.
یکی از موضوعاتی که در طی این سال ها، باعث ایجاد استرس و اضطراب زیاد در زنان باردار شده است، شیوع بیماری کرونا بوده است. این بیماری همه را تحت تاثیر خود قرار داده و استرس زنان باردار را چندین برابر کرده است. استرس روانی و نگرانی های دوران بارداری اگر کنترل و مدیریت نشوند می توانند به مادر و جنین آسیب برسانند. این استرس و اضطراب می تواند باعث زایمان زودرس شود. همچنین بر روی قد، وزن، رفتار و خلقیات و روان نوزاد نیز به شدت تاثیر می گذارد. جالب است بدانید که یکی از دلایل شکاف کام و یا شکاف لب نوزاد، اضطراب و استرس زیاد مادر در دوران بارداری بوده است.
پس عصبی بودن و استرس مداوم مادر سلامت و امنیت نوزاد و خود مادر را تحت تاثیر قرار می دهد. راه های مقابله با این استرس و اضطراب بسیار زیاد است. اگر شما به دنبال یافتن این راهکارها هستید به شما توصیه می کنم خواندن مقاله راهکارهای مقابله با استرس و اضطراب بارداری را مطالعه بفرمایید. در مقاله راهکارهای مقابله با استرس بارداری، کارشناسان مرکز مشاوره، به صورت کاملا علمی و روشن دلایل استرس بارداری و راهکارهایی برای مقابله با آن را توضیح داده اند. یکی از روش های موثر برای کاهش این استرس و اضطراب دوران بارداری، داشتن رژیم غذایی سالم و ضد استرس است. در این مقاله کاربردی و تخصصی ما در رابطه با مواد غذایی و خوراکی های ضد اضطراب برای دوران بارداری صحبت کرده ایم.
مسلما خوراک تاثیر زیادی بر خلق و خو و رفتارهای انسان ها خواهد گذاشت. به گفته کارشناسان، غذا می تواند استرس را به روش های مختلفی کنترل یا کاهش دهد. نوع غذایی که مصرف می کنید می تواند بر مدارهای عصبی بدن که احساسات، انگیزه و خلق و خو را کنترل میکنند، تأثیر بگذارد. بنابراین اگر باردار هستید و میخواهید بدانید کدام مواد غذایی به عنوان کاهش دهنده استرس عمل میکنند، ادامه مطلب را مطالعه بفرمایید.
سبزیجات برگ دار مانند اسفناج، کلم پیچ، کلم، کاهو و غیره باید در رژیم غذایی شما در دوران بارداری گنجانده شوند. سبزی های برگ دار با افزایش تولید سروتونین که هورمون شادی در مغز است، به تنظیم خلق و خو و بهبود عملکرد مغز کمک می کنند.
آناناس منبع خوبی از پتاسیم، ویتامین C، کارتونوئیدها و ویتامین B است. این میوه مغز شما را به تولید سروتونین سوق می دهد و بااین کار شادی را به جای استرس و نگرانی برای شما به ارمغان می آورد. همچنین به حفظ سطح طبیعی فشار خون کمک می کند. هنگامی که شما فشار خون نرمالی داشته باشید پس توانایی بالایی برای مقابله موثر با استرس و اضطراب خواهید داشت.
آجیل و مغزیجات یک میان وعده عالی برای زنان باردار هستند. حتما تعداد انگشت شماری از آنها را در برنامه غذایی بارداری خود قرار دهید. البته حواستان باشد که مصرف زیاد آجیل خوب نیست. پس به اندازه از آنها مصرف کنید. طبق مطالعات، تخمه کدو تنبل و خربزه حاوی تریپتوفان هستند که برای تولید سروتونین مورد نیاز است. آنها همچنین دارای مقدار زیادی فیبر و آنتی اکسیدان های فراوان هستند. وجود فیبر و آنتی اکسیدان ها باعث می شوند که رگ ها و عضلات شما در لحظات پر استرس و اضطراب آور منقبض نشده و آرام بمانند.
اگر شما از استرس و اضطراب در دوران بارداری خود رنج می برید، یکی از مهم ترین مواد غذایی کمک کننده به شما برای کاهش استرس و اضطراب ماست است. ماست یک خوارکی بسیار خوب برای کاهش استرس است. مطالعات نشان داده اند که غذاهای پروبیوتیک مانند ماست می توانند سلامت روان و عملکرد مغز را تقویت کنند. آنها هورمون های احساس خوب را ترشح می کنند و به شما کمک می کنند با استرس به روشی بهتر و موثرتر مقابله کنید. البته حواستان باشد که همه نوع ماست ها حاوی مواد پروبیوتیک نیستند. برای اینکه بتوانید از فواید پروبیوتیک ها استفاده کنید پس با متخصص تغذیه خود مشورت کنید و از او بخواهید ماستی را به شما معرفی کند که حاوی پروبیوتیک است.
اگر از فشار خون بالا یا استرس رنج می برید، در دوران بارداری پنیر را در رژیم غذایی خود قرار دهید. پنیر موزارلا حاوی تریپتوفان است و یک تسکین دهنده و کاهش دهنده خوب اضطراب و استرس محسوب می شود. منبعی عالی از کلسیم، پروتئین، روی، فسفر و ریبوفلاوین است. این خوراکی فوق العاده نه تنها فشار خون را کنترل می کند، بلکه سیستم عصبی را نیز سالم نگه می دارد.
سویا منبع عالی تریپتوفان همراه با منیزیم، کلسیم، پتاسیم و ویتامین B است. این مواد غذایی از سلامت سیستم عصبی حمایت می کند. آنها به شما کمک می کنند تا احساس بهتری نسبت به خودتان داشته باشید. پس حتما غذاهایی که برای تهییه کردنشان، از سویا استفاده شده است را در برنامه غذایی خود قرارر دهید.
طبق مطالعات، مقدار کمی از اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 موجود در روغن زیتون باعث ارتقای سلامت مغز می شود. روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی است که از بافت مغز در برابر مواد سمی محافظت می کند. به همین دلیل مصرف روغن زیتون باعث کاهش فشار روانی و از بین بردن استرس و اضطراب می شود.
طبق مطالعات انجام شده، ماهیهای چرب مانند سالمون که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند، باعث کاهش هورمون های استرس زا می شوند. این نوع ماهی همچنین التهاب را به حداقل می رساند و جریان خون را تقویت می کند. کاهش التهاب و تقویت جریان خون باعث ازبین رفتن استرس شدید و مزمن می شود.
به غیر از ویتامین D، تخم مرغ همچنین حاوی تریپتوفان است. تریپتوفان، اسید آمینه ای است که کمک می کند تا سروتونین تولید شود. این عنصر، خلق و خو، خواب، حافظه و رفتار شما را تنظیم خواهد کرد. سروتونین عملکرد مغز را بهبود می بخشد و استرس و اضطراب را تسکین می دهد.
نوشیدن مقدار زیادی آب در دوران بارداری برای هر خانم بارداری ضروری است. مصرف ناکافی آب می تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند یبوست، سردرد، خستگی و اضطراب شود. شما با هیدراته نگه داشتن خود در طول روز می توانید به راحتی به تعادل بدن و ذهن کمک کنید. پس حتما مصرف روزانه آب به مقدار زیاد را فراموش نکنید. هنگامی که عصبانی هستید و یا استرس زیادی دارید، آب بنوشید. این کار استرس و ناراحی شما را کاهش می دهد.
غذاهای ناسالم یا غذاهای فرآوری شده را در برنامه غذایی بارداری خود قرار ندهید.
فعال بمانید، مدیتیشن کنید و استراحت کنید.
کتاب بخوانید و موسیقی گوش دهید.
اگر احساس استرس می کنید، با شریک زندگی، عضو خانواده یا هر دوست صمیمی خود صحبت کنید.
همچنین در صورت نیاز به هر گونه اطلاعات و مشاوره، می توانید به صورت آنلاین با پزشک یا مشاور خانواده خود مشورت کنید.
به یاد داشته باشید، همه چیزهایی که در بیرون اتفاق می افتد لزوماً نباید روی شما تأثیر بگذارد. فقط آرام باشید و ذهن خود را به چیزهای مثبت تغییر دهید. این به شما کمک می کند از مرحله بارداری خود به شکلی شاد لذت ببرید. در رابطه با احساسات و نگرانی های خود با همسر یا یکی از اعضای خانواده صحبت کنید. هرگز استرس و اضطراب خود را مخفی نکنید. استرس و اضطراب در دوران بارداری امر طبیعی است و اکثر زنان باردار این احساسات را تجربه می کنند. حواستان به تغذیه خودتان باشد. شما دیگر تنها نیستید. جنین شما نیز از غذاهایی که شما می خورید تغذیه می کند. پس غذاهای سالم، انرژی آور و شادی بخش مصرف کنید.
اهمیت به نیازهای عاطفی زنان مهم است!
نیازهای عاطفی زنان چه چیزهایی هستند؟
نیازهای عاطفی زنان شامل بخش های زیادی است که از دیدگاه مشاوره روانشناسی چند مورد از آنها عبارت اند از:
زن ها موجودات بسیار حساسی هستند و برای رشد و تعالی خود حتماً باید نیاز عاطفی آنها برطرف شود. نیاز های عاطفی زنان از همان ابتدای زندگی و از بدو تولد شروع به نشان دادن خود میکند؛ به طوری که دختر بچه ها از دوران طفولیت این نیاز را برای پدر و مادر خود نمایان میکنند و نسبت به پسر بچه ها ناز و لطافت بیشتری دارند.
این احساس هر چقدر که بر سن دختران افزوده میشود بیشتر رشد میکند. اوج نیازهای عاطفی در زنان را می توان زمان بلوغ جنسی که بین سنین 9 تا 16 سالگی است دانست. زیرا در این بازه سنی بلوغ های جنسی و جسمی که نتیجه آنها ایجاد تغییرات هورمونی در بدن زنان میباشد به بیشترین میزان خود میرسد. این بلوغ ها تغییرات زیادی را در احساسات زنان از جمله احساس بزرگ شدن و استقلال، حساسیت های اخلاقی، افسردگی های مقطعی و اضطراب، نیازهای جنسی و عاطفی و... را به وجود می آورد که اگر درست و سالم کنترل نشوند و رشد نکنند تاثیرات آنها حتی در زندگی زناشویی به چشم میخورد.
مشاوره زناشویی و زندگی مشترک با ریشه یابی مشکلات زناشویی پی به عمق این اختلالات میبرد. در این میان میل به جنس مخالف برای پاسخ دادن به عواطف خود ممکن است اتفاق بیافتد. این والدین هستند که باید توجه بیشتری برای داشتن رفتار درست و مناسب با آنها داشته باشند مراجعه به بهترین مشاوره خانواده میتواند کمک بزرگی به والدین باشد تا از به وجود آمدن بسیاری از مشکلات بعضا غیر قابل جبران جلوگیری کنند.
نیازهای عاطفی زنان در زندگی زناشویی مسائل بسیار ساده ای هستند که فقط کافی است برای شناخت و درک کردن آنها وقت بگذارید. کمی فکر کنید و بعد نسبت به آنها عمل کنید. با کمی تأمل میبینید که راه های بسیار زیادی برای جلب رضایت زنان از نظر عاطفی وجود دارد که به چند مورد از مهم ترین موارد آنها اشاره می کنیم. بهترین و با ارزش ترین هدیه و احساسی که بتوانید به زنها بدهید توجه، توجه و باز هم توجه است. که راه آن از طریق گوش دادن، دیدن و گفتن میسر میباشد. زنها عاشق این هستد که آنها را ببینید و به صحبت هایشان در هر زمان و حالتی گوش دهید.
آنها دوست دارند از آنها تعریف و تمجید کنید. این کار آنها را به اندازه یک هدیه با ارزش خوشحال میکند. اگر در زندگی زناشویی این 3 اصل را رعایت کنید حتما بخش عمده ای از نیاز های عاطفی همسر خود را برطرف کرده اید. اما نیاز های عاطفی زنان در زندگی زناشویی بخش های مهمتری نیز دارد. آنها میخواهند دارای همسری متعهد و وفا دار باشند. از نظر مالی تامین شوند و نیازهایشان رفع شود. زن ها خواهان همسری صادق هستند که به آنها احترام بگذارد و از آنها محافظت کند؛ به طوری که زن در کنار همسرش احساس امنیت کند. از همه مهم تر او را در اولویت خود قرار دهد و تا حد امکان او و نظرهایش را ملاک قرار دهد. مجموعه این عوامل و افکار میتواند نیاز های عاطفی زن را براورده کند.
نیاز های زنان در زندگی مشترک را در واقع میتوان پایه و بنیان هر رابطه زناشویی دانست که براورده کردن این نیاز ها به شیرین تر شدن زندگی کمک میکند. برطرف کردن این نیاز ها برای بهبود روابط زناشویی امری ضروری میباشد. زیرا زنان هنگامی که ببینند همسرشان به نیازهای آنها توجه و رسیدگی میکند، آنها نیز به طبع برای جبران این کارها وظایف زنانگی خود را به بهترین نحو انجام میدهند. هر زن در زندگی انتظاراتی از مرد خود دارد:
به طور طبیعی هر دختری که در شرایط ازدواج قرار میگیرد برای خود اهداف و مقاصدی را در نظر دارد که بتواند در آینده با همسری که نیمه گمشده او است به اهداف مشترکشان دست یابند.
در راستای حرکت به سوی این اهداف هر دو شخص باید به نظرات، انتظارات و توقعات یکدیگر احترام بگذارند و به قول و قرار های خود جامع عمل بپوشانند. لازمه ادامه یک زندگی شاداب و سالم توجه متقابل زن و مرد به همدیگر و برآورده کردن نیاز های جنسی، روحی، عاطفی و مالیشان است که در زندگی مشترک بسیار مهم میباشد. در این بین لازم است به نسبت مردان توجه بیشتری به آنها داشته باشند زیرا زنان به طور غریزی احساست قوی تری دارند و راحتت تر وظایف اخلاقی و احساسی خود را مدیریت میکنند. در غیر این صورت در ادامه زندگی مشترک خود به مشکل بر خواهند خورد زیرا زن مانند گل حساس میباشد و اگر برای گل شرایط لازم زنده ماندن محیا نشود پژمرده خواهد شد.
مهمترین نیازهای عاطفی زنان ممکن است از نظر هرکدام از آنها متفاوت باشد و یا اولویت های آنها باهم فرق کند. مثلا نیاز عاطفی و محبت برای یک خانم در اولویت باشد و برای خانمی دیگر سلامت روابط جنسی مهمتر باشد. زیرا هر شخصی اخلاق، روحیات و علایق خاص خود را دارد؛ اما به طور کلی بیشترین و مهم ترین نیاز زن ها توجه و دریافت احساس عشق و محبت است. شاید از خود بپرسید چگونه میتوانیم به این نیازها پاسخ دهیم؟ آیا انجام این موارد نتیجه ای بر زندگی مشترک و روابط زناشویی دارد؟ پاسخ به اینها بسیار ساده است! نیازی نیست حتما کار خاصی کنید؛ فقط کافی است عاشق همسر خود باشید و عشق خود را به اون نشان دهید. نشان دادن این احساس هم نیاز به رابطه زبانی و گفتاری دارد و هم نیاز به عمل کردن. زیرا زنان علاوه بر شنیدن جملات زیبا و عاشقانه در مواردی به عمل کردن و اثبات نیز نیاز دارند.
با خریدن هدیه و غافلگیر کردن یا مثلا با گفتن عاشقانه های خود او را به وجد بیاورید. گاهی اوقات با دادن یک شاخه گل بی دلیل نشاط را به زندگی خود ببخشید. همیشه سعی کنید از او حمایت کنید. زن باید در خوشی ها و غم ها وجود مرد زندگیش را لمس کند تا به آرامش و امنیت برسد. در واقع مهمترین نیازهای عاطفی زنان بسیار راحت و قابل عمل کردن میباشد. کافی است او را در خرید کردن یاری دهید. یا مثلا بعضی وقت ها برای شستن ظرف ها داوطلب شوید و یا حتی آشپزی کنید. کار سختی نیست زنها خیلی ساده خوشحال میشوند. به همسر خود اهمیت دهید آن وقت خواهید دید که او به چه اندازه شیفته شما و زندگی کردن با شما خواهد شد.
زن به توجه نیاز دارد این جمله به تنهایی پاسخ گوی بسیاری از سوال های بی جواب اکثر زندگی هایی است که به مشکل برخورده اند و در صورت عدم توجه ممکن است به طلاق کشیده شوند. در ابتدا باید به معنی واقعی کلمه ی توجه پی برد. در واقع توجه به معنای زیر نظر داشتن و مراقبت کردن است. در مورد زنها این کلمه خیلی معنی های دیگری پیدا میکند که اگر شما عاشق زن و زندگی خود باشید میتوانید آنها را بسیار راحت و زیبا برای خود تعبیر کنید. توجه کردن میتواند به معنای بیان کردن کلمه دوستتدارم باشد و یا حتی درک کردن در مورد مسائل مختلف، بخشش بابت خطاهای کوچکی که در صورت چشم پوشی از آنها به زندگیتان لطمه ای نمیزنید و باعث استحکام بنیان زندگی و گذشت در رابطه زناشویی میشوید.
میتوانید به آنها در بعضی از مسائل مانند مدیریت امور خانه استقلال دهید. زنها عاشق استقلال هستند. حتی لازم است به او فرصت دهید تا برای خود در بیرون از منزل فعالیت های کاری و اجتماعی داشته باشد. برای او تا حد امکان زمینه رسیدن و رشد کردن در مسیر اهداف و استعدادهایش را فراهم کنید. این کار به آنها احساس اعتماد به نفس و سرزندگی میبخشد. زن به توجه نیاز دارد سعی کنید به جای عادت کردن به گفتن کلمه نه که در بسیاری از موارد سخیف به نظر میرسد. تا جای ممکن از کلمه بله استفاده کنید. همسر شما این بله گفتن را خیلی دوست دارد. سعی کنید زمان هایی را که در کنار خانواده خود سپری میکنید را به بهترین شکل بگذرانید. این کار در بالا بردن روحیه و نشاط کانون خانواده کمک بسزایی میکند.
خواسته های زن از همسرش سخت و دست نیافتنی نیست. آنها دوست دارند همسرشان همیشه شیک و آراسته به نظر برسد. مخصوصا در مجالس خانوادگی و یا حتی در اجتماعات دوستانه، زن ها از مرد های جلف و بی ثبات بی زار هستند؛ اما این بدان معنا نیست که شما باید با تکبر و خشونت با آنها برخورد کنید. آنها خواهان مردی متین و مهربان هستند که به خود بها داده و برای شخصیت خود ارزش قاعل باشد. دانستن این که زنها عاشق زیبایی های ظاهری و رسیدگی به خود هستند امری معمولی و مهم است. آنها دوستدارند که در تمام مکان هایی که در آن هستند زیباترین به نظر بیایند. پس سعی نکنید ذوق آنها را با کلمات منفی از بین ببرید و یا با عقاید و افکار اشتباه مانع علایق و روحیات آنها شوید.
این را به خاطر داشته باشید که هیچ وقت از گفتن جمله ی شما زیبا ترین زنی هستید که تا به حال دیده ام امتناع نکنید. این جمله تاثیر بسیار مضاعفی در مثبت کردن روحیه زن ها دارد و با شنیدن این جملات موجی از احساس های خوب و سازنده را به زندگی زناشویی خود وارد میکنید. در آخر توصیه ما به شما توجه کردن به قانون رابطه دو طرفه میباشد. زیرا هر اندازه که به همسر خود توجه کنید و او را به سمت لذت های عاطفی ثوق دهید او نیز زندگی سرشار از عشق و محبت را برای شما خواهد ساخت. با فراهم کردن خواسته های زن از همسرش تنها زنان تامین نمیشوند بلکه به همان میزان توجه زن نیز به زندگی مشترک و مرد زندگیش مضاعف میشود و برای جبران خوبی های همسرش تلاش میکند.
چند مورد از نیاز های زنان چیست؟
زنان نیاز های گسترده ای دارند که هر کدام بخشی از احساسات و علایق آنها را تامین میکند. از جمله این نیازها مسائل عاطفی، مالی، جنسی ، امنیت، آرامش، عشق و محبت و.. میباشد.
آیا میتوان با سرکوب کردن این احساسات زندگی موفقی ساخت؟
لازم است بدانید این نیازها هیچوقت برای زنان تمام نمیشوند و اگر گاهی میبینم از آنها دست کشیده اند باید بدانیم آنها احساسات خود را در خود حبس کرده اند و روح خود را سرکوب کرده اند و این مشکل پیامدهای بسیار بدی را بر زندگی مشترک خواهد داشت.
نیازهای عاطفی زنان چه چیزهایی هستند؟
این نیازها شامل احساس امنیت و آرامش، محبت، عشق و علاقه، نیاز به دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن، احساس استقلال و توانایی انجام امور مهم، نیاز به رشد و موفقیت، رسیدن به اهداف و آرزوها و حمایت شدن و پشتوانه داشتن مواردی از نیازهای عاطفی زنان هستند.
هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد. جهت کسب آموزش های بیشتر این مقاله لاتین را مطالعه کنید. منبع: (Top 6 Things A Women Needs In A Relationship - Emotion ... )
کودک پرخاشگر کودکی عصبانی است . او زود ناراحت میشود و داد میزند . اهمیت موضوع با میزان عصبانیت او تطبیق ندارد . کودک پرخاشگر معمولا دلخور به نظر میرسد . کودک پرخاشگر شاید شما را خیلی دوست داشته باشد اما برای کوچکترین اعتراض نیز با عصبانیت حرف میزند . یک کودک پرخاشگر زورگو است . او میخواهد هر چیزی را با زور بدست بیاورد . کودک پرخاشگر نا آرام است . معمولا دمای بدنش بالا است و بی تابی و بیقراری میکند . اینگونه کودکان نافرمانی میکنند . کودک پرخاشگر خودسرانه عمل میکند . زیاد و تند تند حرف میزند و به حرفهای دیگران کمتر گوش میکند . معمولا قهر میکنند و از اتاق و در مواقع شدیدتر خانه را ترک میکنند . این کودکان مهر طلب هستند . هر کودکی ممکن است برخی اوقات این خصوصیات را داشته باشد .
وقتی داد زدن و قهر کردن کودکی به تکرار هرروزه بیانجامد یعنی کودک دچار اختلال شده و نیاز به مشاوره اختلال کودک ندارد . کودکی که بررفتار خود کنترل ندارد باید درمان شود . او به خود حق میدهد و چنین می اندیشد که همه میخواهند به او زور بگویند . در چنین مواقعی روانشناسی کودک جزو ملزومات است . با مراجعه به یک مرکز مشاوره به درمان کودک خود کمک کنید . زیرا اگر این رفتار در وجود او نهادینه شود درزندگی اجتماعی دچار مشکل خواهد شد . در مدرسه ، در بازیهای گروهی ، در پارکهای بازی . در بین اقوام و کودکان همسال و بالاخره در زندگی مشترک . در اینصورت حتما مشاوره کودک انجام دهید . برای اینکه اورا بتوانید درست تربیت کنید مشاوره تربیت کودک را پیشنهاد میکنیم . مرکز مشاوره آویژه در این زمینه همراه شما است .
درمان کودک پرخاشگر نیاز به کمک مشاوران آگاه دارد . مانند هر اختلال دیگری درمان کودک پرخاشگر نیاز به حس آرامش دارد محیط امن و آرام . لازم است بدانید منشا اکثر بیماری ها و اختلالات محیط نا آرام خانواده است . برای درمان کودک پرخاشگر باید درون کودک را آرام کرد . اگر نیاز به دارو دارد حتما داروهایش را مصرف کند . همراه با مصرف دارو قدم به قدم با مشاوران راه های درمان را بپیمایید . وقتی کودک چیزی میخواهد به سرعت و با تحکم با او برخورد نکنید . اگر جواب شما منفی است ابتدا با لحنی ملایم از او بپرسید آن را دوست داری ؟ و او مطمئنا جواب خواهد داد آری سپس با او همزاد پنداری کنید و بگویید منهم دوست دارم برایت آنرا تهیه کنم اما .. سپس دلایل خود را به نرمی بیان کنید .
درمان کودک پرخاشگر فقط با حوصله امکان پذیر است . تا حد امکان از کلمات منفی کمتر استفاده کنید . از اصواتی که حکایت از ناراحتی شما دارد مانند « اه .. واه » کلماتی مانند بس کن .. نکن ..مگه با تونیستم ؟ به جای استفاده از این کلمات دستان اورا دردست بگیرید و با یک نگاه مهربان در چشمان او برایش آرامش به ارمغان بیاورید . سپس با آرامش دلایل خود را بیان کرده و بعد از او خواهش کنید به موضوع فکر کند . پس از این مرحله از او بخواهید نتیجه افکارش را با شما در میان بگذارد . این وقت گذاشتن ها به کودک حس اهمیت میدهد او خود را مشاور شما میداند و میخواهد که بهترین تصمیم را بگیرد .
راه های تربیت کودک پرخاشگر متنوع و زیاد هستند که شما باید متناسب با شدت پرخاشگری کودک انتخاب کنید . یکی از راه های تربیت کودک تشویق او میباشد . هنگامی که کار خوبی انجام میدهد با تشویق به او بفهمانید که مورد توجه است . رفتار نیک برای او محبوبیت ببار می آورد . در ضمن به او بگویید که لازم نیست خوب بودن تو بر همه زبانها جاری باشد همین که خوب هستی مورد احترام قلبی دیگران قرار خواهی گرفت . برای اینکه اگر در جایی تحسین نشد حس نکند به او بی توجهی شده است .
یکی دیگر از راه های تربیت کودک پرخاشگر تمرین دادن او برای خوب گوش دادن است . با خوب گوش دادن سطح حوصله بالا میرود . با او همصحیت شوید و از او بخواهید یک خاطره تعریف کند . ابتدا خوب گوش بدهید . سپس یکی از خاطره های شیرین کودکی اش را برایش بازگو کنید و از او بخواهید میان حرفهای شما ساکت بماند . یا یک بازی به همین گونه ترتیب دهید . او را تمرین دهید برای بدست آوردن چیزی زمان بگذارد و صبر کند . فلان چیز را برایت میخرم الان نه ده روز دیگه . هرروز که میگذرد به او یاداوری کنید فقط نه روز دیگه موند .
ازشیوه های برخورد با کودک پرخاشگر اینست که هنگام داد زد به خواسته اش اهمیت ندهیم از او بخواهیم آرام بگوید « داد میزنی متوجه نمیشم تو چی میخوای آروم بگو تا بفهمم چی میگی » او شاید آرام آرام نشود اما لحن خود را آرامتر خواهد کرد انگاه خوب گوش کنید و به خواسته اش عمل کنید تا از آرام بودن نتیجه خوبی بگیرد . اگر در آن واحد قادر به انجام خواسته اش نبودید به او توضیح دهید که الان مقدور نیست . اما قول بدهید در اسرع وقت اینکار را انجام خواهید داد . یادتان باشد به قولهایی که میدهید متعهد باشید .
یکی دیگر از شیوه های تربیت کودک پرخاشگر اینست که وقتی او سخت مشغول بازی مورد علاقه اش است از او نخواهید کار دیگری مثل دوش گرفتن انجام دهد . آرام به او بگویید برنامه رو ببین بعد برو دوش بگیر باشه عزیزم ؟ تایید گرفتن از او حس خوبی برایش خواهد داشت . این برخورد دو نکته مثبت به همراه دارد . اول اینکه شما برای برنامه های شخصی او احترام قائل هستید و دوست دارید او برنامه دلخواهش را ببیند . دوم اینکه با تایید و خواست خودش قرار است دوش بگیرد و حالت تحکم ندارد . « باشه عزیزم ؟ »
روانشناسی کودک پرخاشگر مهم ترین قدم در جهت بهبود اوست . چرا کودک من پرخاش میکند ؟ آیا برخورد من با او با پرخاش و تحکم است ؟ هنگامی که مادر اورا در بطن خود داشت دچار استرس و عصبی بود ؟ آیا تغذیه مادر باردار درست بود ؟ خانه من محیطی آرام و امن برای او محسوب میشود؟ یا مدام نگران اختلافات و کمبودها است ؟ آیا چون او کوچک است اورا وادار به خوابیدن ، خوردن ، دوش گرفتن و حتی بازی کردن و مهمانی رفتن میکنم ؟ آیا به او فرصت انتخاب مبدهم ؟ روانشناسی کودک پرخاشگر کمک میکند تا گره های روانی کودک زودتر باز شود . به او مهارتهایی مطابق با استعدادهایش بیاموزید تا وقتی خواست جلب توجه کند از آنها کمک بگیرد نه داد زدن و پرخاش کردن .
از سالم بودن جسمانی او با چکاب مطمئن شوید . آیا اوبا یک نارسایی و یا کمبود ریز مغذی و املاح مواجه نیست ؟ کمبودهای جسمانی بر روان آدمی تاثیر گذار هستند . همانطور که روح خسته و یا بیمار بر جسم تاثیر دارد . مرکز مشاوره آویژه برای شما سلامت و تندرستی آرزومند است .
چگونه با کودکی که پرخاشگری میکند برخورد کنیم ؟
اول دعوت به آرامش کنیم سپس به دقت به حرفهایش گوش دهیم بعد اگر تامین خواسته اش امکان پذیر بود آنرا برایش فراهم کنیم و اگر امکان نداشت به آرامی توضیح دهیم از هر پنج خواسته کودک سه خواسته را فراهم کرده یکی را باتاخیر و آخری را فراهم نکنیم .
تربیت کودکی که پرخاشگری میکند چگونه باید باشد ؟
با محبت و نوازش به او آرامش ببخشیم سپس به او خوب گوش دادن را بیاموزیم و بعد با تمرینهای مختلف حوصله اورا بالا ببریم . صبر کردن را به او بیاموزیم و یاد بدهیم بر رفتار خود کنترل داشته باشد .
تعریف پرخاشگری در کودکان چیست ؟
پرخاشگری عبارتست از داد زدن ، گریه کردن ، غر غر کردن ، بی صبری و بیحوصلگی پیشه کردن ، نا فرمانی کردن و نا آرامی در جهت رسیدن به یک هدف کودکانه .
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه تربیت کودک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع:
مشاوره تربیت فرزند به شما نشان میدهد ، دوران کودکی در رشد فکری فرزند پسر یا دختر شما نقش مهمی دارد . این مرحله ای است که در آن مغز به سرعت پیشرفت میکند . در زیر پیشنهادهایی توسط دانشمندان و مشاهدات کارشناسان عرصه مشاوره کودک به شما داده میشود تا به شما کمک کند تا رشد فکری فرزندتان را تقویت کنید و به او کمک کنید تا هوشمندانه تر زندگی کند . طبق مطالعه رونالد فرگوسن از استادان دانشگاه هاروارد ، شما باید فعالیت های زیر را برای تربیت فرزندتان پیش بگیرید : به حداکثر رساندن گپ دوستانه و به حداقل رساندن استرس ، استفاده از کارهایی مثل آواز خواندن و موسیقی با کودک و بازی های هوشی و استراتژیک ، ستایش توانایی ها و تشویق مهارت ها و ارتقاء عشق به یادگیری از نکات مهم مشاوره تربیت فرزند هستند .
از راهکارهای مشاوره تربیت فرزند این است که خواندن کتاب را با بچه خود در سنین پایین شروع کنید حتی اگر او کلمات را درک نمیکند . این باعث میشود که او در توسعه مهارت های زبان پیشرفت کند . خواندن کتاب یکی از مهم ترین فعالیت هایی است که بچه ها را از سنین پایین هوشمند میکند . با کودکتان صحبت کنید ، این کار مهارت های زبانی کودک شما را قوی میکند و توسعه میبخشد . همچنین هنگام صحبت کردن با کودک خود به او گوش فرا دهید این کار تلاش او را برای برقراری ارتباط بیشتر کرده و مهارت های زبانی را تقویت میکند . مطالعات مشاوره تربیت فرزند نشان میدهد که بچه هایی که در خانه بیشتر صحبت میکنند ، فعالیت مغزی و کلامی بیشتری دارند .
مشاوره و تربیت فرزند پسر به شما تاکید میکند به کودک پسر خود محبت کنید . مطالعات بسیاری نشان داده اند که دوست داشتن ، آغوش گرفتن ، تعامل و بازی کردن با فرزند شما تأثیر مهمی در توسعه هوش کودک دارد . ارتباط دوستانه بین شما و فرزندتان و تعامل شخصی شما با او ، پایه و اساس مهارتهای تفکر بهتر است . والدینی که به سیگنال های دریافتی از فرزند پسر خود به سرعت و به طور مناسب پاسخ میدهند و بستره مناسب را برای کودکان در کشف جهان بوجود میاورند . سعی کنید اسباب بازی های مناسب برای کودک تهیه کنید . بهترین اسباب بازی برای کودک شما نباید لزوما گران باشد اسباب بازی هایی را انتخاب کنید که میتوانند بیش از یک راه بازی را ارائه کنند ، آنهایی که فرزند شما را با کمک تخیل خود سرگرم میکنند .
مشاوره و تربیت فرزند پسر همچنین از شما میخواهد فرزند پسر خود را به خواندن و موسیقی علاقه مند کنید . عشق به خواندن هوش موسیقی را برای فرزند شما به ارمغان میآورد و مزایای بسیاری برای فرزند شما دارد . این یکی از مهم ترین راهکار هایی است که میتوانید در مشاوره و تربیت فرزند پسر خود برای رشد و توسعه فکری و هوشمندی او استفاده کنید . کتاب خواندن ، اشتهای کودک شما را برای بلعیدن دانش افزایش میدهد . هرچه کودک بیشتر از خواندن یاد بگیرد ، بیشتر میخواهد بداند . با خواندن کتاب ، کودک پسر شما آماده است تا پیچیدگی های ریاضیات ، علم ، تاریخ ، مهندسی و سایر دانش های لازم برای یک زندگی سازنده را درک کند . اجازه دهید کودک شما بازی کند چون پایه ای برای مهارت های فکری ، اجتماعی، جسمی و احساسی خود ایجاد میکند .
مشاوره تربیت فرزند دختر امری بسیار حساس است . زیرا کودکان دختر بسیار لطیف و شکننده هستند . ستایش برای یک کودک بسیار مهم است اما پایداری اعتماد به نفس فرزند شما تنها بر پاداش هایی مانند ستایش نیست . فرزند دخترتان را بیش از حد تحسین نکنید ، ممکن است او را بعدها در زندگی دچار خود بزرگ پنداری کنید . در این حالت کودکان تنها تمایلات خود را خواهند دید و خود را به عنوان تنها فرد مهم در زندگی میبینند . در عوض ، بازخوردهای صادقانه و مناسب خود را با تشویق و حمایت از فرزندتان برای ایجاد اعتماد به نفس و امنیت به او نشان دهید . به فرزندتان یک طرز تفکر رشد دهید . مشاوره تربیت فرزند دختر مانند مشاوره و تربیت فرزند پسر مباحث بسیار گسترده دارد که ما در اینجا انتخابی عمل کرده ایم .
مشاوره تربیت فرزند دختر تاکید میکند که فرزند دختر خود را به ورزش دعوت کنید . تمرینات جسمانی نه تنها باعث تقویت جسمانی فرزند دختر شما میشود ، بلکه باعث میشود که بچه شما هوشمند باشد . ورزش جریان خون را به مغز میافزاید و سلول های مغزی جدید را تولید میکند . ورزش برای تیزهوشی ذهنی بزرگسالان مفید است اما تأثیر طولانی مدت بیشتری بر روی مغز کودک شما دارد . اطمینان حاصل کنید که فرزند دختر شما به اندازه کافی میخوابد . تعدادی از مطالعات نشان میدهد که میزان خواب و اخلاق پرخاشگرانه و نمره های یک دانش آموز همبستگی و ارتباط نزدیک دارند . اگر به اندازه زیاد بیخوابی کودک طول بکشد ، مسائل خواب میتوانند مشکلات دائمی ایجاد کنند .
مشاوره تربیت فرزند از نظر روانشناسی از شما میخواهد خلاقیت فرزندتان را تقویت کنید . خلاقیت یک ویژگی ذهنی ارزشمند در هنر ، علم و هر چیز است که شامل حل مسئله به عنوان یک ایده است . بچه ها به طور طبیعی خلاق هستند . اگر چه بعضی از بچه ها از لحاظ ژنتیکی بیشتر از دیگران با استعداد هستند ، این میتواند یک رفتار اکتسابی باشد که میتواند از دوران کودکی پرورش یابد . بعضی از راه های پرورش خلاقیت عبارتند از نزدیک کردن فرزندتان به :
موسیقی را به بخشی جدا نشدنی از زندگی فرزندتان مبدل کنید . مطالعات نشان داده است که گوش دادن به موسیقی میتواند حافظه ، توجه ، انگیزه و یادگیری را افزایش دهد . همچنین میتواند استرس را کاهش دهد که برای یادگیری و مغز کودک شما مخرب است .
در مشاوره تربیت فرزند از نظر روانشناسی محدود کردن تماشای تلویزیون برای کودک بسیار مهم است . کودک شما نباید در سنین قبل از 2 سال تلویزیون تماشا کند . اجازه دهید کودک شما تلویزیون را به میزان کم تماشا کند ، تلویزیون کودک را از انجام فعالیتهایی که برای مغز در حال رشد آنها اهمیت دارد مانند بازی کردن ، اجتماعی بودن و خواندن کتاب ها دور میکند . کودکان همچنین زمان زیادی را بر استفاده از سایر دستگاه ها مانند گوشی های هوشمند و تبلت صرف میکنند . استفاده بیش از حد از این دستگاه ها میتواند منجر به مشکلات سلامت روحی و جسمی و عاطفی شود . باید بدانید چگونه زمان بازی با صفحه نمایش و تلفن هوشمند کودک خود را مدیریت کنید .
ضرورت مشاوره تربیت فرزند به قدری است که اگر از آن استفاده نکنید در گرداب های زندگی مغروق خواهید شد . اجازه دهید گاهی فرزند شما به خطر بیفتد و نتواند از کمک شما بهرمند شود . از نظر مبحث مشاوره تربیت فرزند کودکانی که ریسک نکنند و تجربه نکنند یا تجربه درد و رنجی مانند سقوط دوچرخه یا از دست دادن مقام اول در مسابقات را نداشته باشند ، اعتماد به نفس پایین و ترس و وحشت بسیار در انجام کارها دارند ، آنها خلاقیت و یادگیری خود را از بین میبرند . همچنین بچه ها را خیلی سریع نجات ندهید . بگذارید مشکلات خودشان را حل کنند تا از تجربه شان یاد بگیرند . در این راه از مشاوره تربیت کودک استفاده کنید .
ضرورت مشاوره تربیت فرزند در این نکته است که اجازه دهید فرزند شما به فکر کردن و حل مشکلات خود مشغول باشد ، در اکثر مواقع از حل کردن مشکلات سطحی فرزندتان اجتناب کنید . در عوض او به او توصیه کنید که چطور خودش چاره بیاندیشد . اگر قادر به انجام یک کار سخت باشد ، فرزندتان را با لطافت و پاداش همراهی کنید . اجازه ندهید که فرزندتان به نحوی منفعل از ناتوانی هایش صحبت کند به عنوان مثال ، اجازه ندهید بگویید : « من ریاضی را دوست ندارم چون خیلی سخته » یا « من کتاب خواندن را دوست ندارم » . در صورتی که راه حل های مشاوره تربیت فرزند برای شما ناکارآمد باشد باید از مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی کمک بگیرید .
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره تربیت کودک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع:https://saednews.com/fa/post/hzine-mshaore-khanvade-v-roaneshnasi-dar-sal-1401-aelam-shod