مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

تفاهم در زندگی مشترک: اساس برای زندگی سالم


تفاهم با همسر "تفاهم در زوجین: اساسی برای رابطه سالم"

تفاهم و هماهنگی در زندگی زوجی اساسی برای داشتن یک رابطه سالم و پایدار است. تفاهم به معنای درک و قبول نقاط مختلف دیدگاه‌ها، عقاید و احساسات همسر است و همچنین توانایی ایجاد تعامل و تبادل اطلاعات و دیدگاه با یکدیگر را شامل می‌شود. برای داشتن تفاهم در زندگی زناشویی، لازم است که هر دو طرف به توجه به نیازهای همسر خود بپردازند و سعی کنند به رضایت همدیگر برسند. همچنین بهتر است که در مواقع بحرانی و تنش‌آمیز، با صبر و شکیبایی به حل مسئله بپردازید و هرگز از بحث‌های سازنده فرار نکنید. داشتن تفاهم و هماهنگی در زندگی زناشویی می‌تواند به افزایش اعتماد و عشق همسرانه منجر شود و در نتیجه رابطه‌ای پایدار و ثابت بین دو نفر ایجاد کند. به همین دلیل، توصیه می‌شود که هرگز از تلاش برای داشتن تفاهم در زندگی زناشویی، صرف نظر نکنید.

آیا شما با همسر خود تفاهم دارید؟ تفاهم زن و شوهر تا چه اندازه در زندگی مشترک مهم است؟ به طور کلی بهتر است هر فردی هر چند وقت یکبار به الگوهای رفتاری و تفکرات و اعمال خود دقت کند. بررسی رفتارهای خود و بررسی تفاهم با همسر می تواند به شما کمک کند تا برای داشتن تفاهم در زندگی مشترک بیشتر تلاش کنید. همه ما دوست داریم بدانیم که چگونه باید تفاهم با شریک زندگی خود داشته باشیم؟ زیرا تفاهم همسران باعث می شود که زندگی مشترک بهتر و روابط سالم و مفید باشد. در برخی از شرایط و موقیت ها، سوء تفاهم هایی که بین زوجین به وجود می آید و عدم تفاهم با همسر، دلیل اصلی درگیری ها و استرس در روابط است. پس بسیار مهم است که زوجین یاد بگیرند چگونه با هم تفاهم داشته باشند و بتوانند یکدیگر را درک کنند.

مشاوران مرکز مشاوره آویژه به دلیل اهمیت بالای تفاهم زوجین با یکدیگر به بررسی رازهای تفاهم در زندگی مشترک پرداخته اند. آنها نتیجه تحقیقات و بررسی های خود را در مقاله جامع و کامل زیر نگارش کرده اند. اگر شما نیز به دنبال یافتن راه هایی برای برقراری تفاهم بین همسران هستید و یا می خواهید نشانه های تفاهم را در زندگی مشترک خود بررسی کنید تا متوجه شوید که آیا با همسر خود تفاهم دارید یا نه، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

تفاهم با همسر

معنی تفاهم با همسر

تفاهم و درک همسر به این معنا است که شما بتوانید در موقعیت های مختلف و شرایط بحرانی به خوبی مشکلات همسرتان را متوجه شوید. می توان گفت تفاهم یعنی توانایی تحمل تفاوت ها. هنگامی که نظرات شما و همسرتان یکی نیست. یا هنگام تعارضات اگر بتوانید او را درک کنید و سعی کنید راهکاری را بیابید که هم شما و هم همسرتان نسبت به آن دید مثبتی دارد. پس یعنی توانسته اید تفاهم خوبی با همسر خود داشته باشید. تست تفاهم در زندگی نشان می دهد که زوج هایی که اختلاف نظرات کمتری دارند و برای اختلافات خود راه چاره ای می یابند، یعنی با یکدیگر تفاهم دارند.

تفاهم با شریک زندگی باعث می شود که احتمال سوء تفاهم ها و ارتباطات نادرست به حداقل برسد. هنگامیکه زوجین برای شناخت یکدیگر وقت می گذارند و سعی می کنند با وجود اختلافات، ارتباط سالمی با هم برقرار کنند یعنی تفاهم دارند. آنها می توانند زندگی مشترک خود را به سمت موفقیت و رسیدن به اهداف پیش ببرند.

چرا مهم است که با همسر خود تفاهم داشته باشیم؟

اگر بین زن و شوهر در رابطه با یکدیگر و در مورد انتظاراتی که از یکدیگر دارند، تفاهم وجود داشته باشد. می توانند زندگی مشترک شاد و سالمی را داشته باشند. عدم تفاهم با همسر باعث می شود که آنها به دلیل سوء تفاهم و فرضیات نادرست در رابطه با یکدیگر، دائم در حال جنگ و درگیری باشند. تعارضات کمتر به همراه تفاهم با همسر و درک یکدیگر، زندگی مشترک شاد، موفق و سالمی را ایجاد می کند.

طبق تحقیقات انجام شده در رابطه با پویایی زوج ها، درک شریک زندگی و داشتن تفاهم با یکدیگر یکی از مهم ترین نیازهای یک رابطه قوی بین دو نفر است. شما با آگاهی از سلیقه های شخصی همسرتان، انتظاراتی که از زندگی و از همسر خود دارد و همچنین تجربیات سخت گذشته اش می توانید به درک و تفاهم مناسبی نسبت به او برسید.

تفاهم با همسر باعث می شود که زوجین احساس ارزشمندی کنند. این موضوع که فرد توسط شریک زندگی خود دیده و شنیده می شود و می تواند هنگام اختلاف نظرها به یک تصمیم مشترک دست پیدا کند، بسیار مهم است. تفاهم باعث می شود که فرد إحساس کند بسیار باارزش است. همچنین نظرات و تصمیمات او برای همسرش اهمیت دارد. تفاهم با همسر باعث می شود که زن و شوهر هر دو شادی و نشاط را در زندگی مشترک إحساس کنند.

عدم تفاهم با همسر

12 نکته برای داشتن تفاهم در زندگی مشترک

تفاهم در زندگی مشترک و درک یکدیگر نیاز به زمان دارد. شما و همسرتان می توانید در طول زمان تفاهم و درک خود را توسعه بدهید. اگر شما همسری مشتاق و انتقاد پذیر باشید. می توانید به راحتی با همسر خود به دیدگاه های مشترک و تفاهم در زندگی مشترک برسید. شما می توانید با انجام تست تفاهم در زندگی میزان تفاهم خودتان و همسرتان را بسنجید. یادگیری تفاهم در زندگی مشترک نیازمند کمی تلاش و داشتن رابطه سالم با همسر است. نکاتی را که در این قسمت گفته شده است امتحان کنید. تا بتوانید به درک درستی نسبت به همسر و همچنین تفاهم با همسر برسید.

درک صحیح از خود

برای داشتن تفاهم با همسر در ابتدا باید درک درستی از احساسات، نیازها و تعصبات خود داشته باشید. سلیقه و نظرات شما تشکیل شده از خواسته ها و آنچه که به عنوان باور و اعتقاد در ذهن شما وجود دارد. همه این موارد گرد هم می آیند و به درک شما از اطراف و انتخاب های شما تاثیر می گذارند. هنگامی که شما خودتان و نیازها و احساسات خود را بهتر بشناسید. پس می توانید بهتر با همسر خود ارتباط برقرار کنید. همچنین در رابطه با تفاوت هایی که بین شما وجود دارد، صحبت کنید. همچنین به شما کمک می کند تا بتوانید بین رفتارهای خودتان و رفتارهای همسرتان تشابهاتی را ایجاد کنید و نقاط قوت مشترکی را پیدا کنید. در نتیجه شما و همسرتان می توانید به تفاهم در زندگی مشترک برسید.

از کلمه من به جای کلمه تو استفاده کنید

هنگامی که دو نفر با یکدیگر تفاهم دارند، به این معنی نیست که آنها همیشه مانند هم هستند و دائم نظرات مشابهی دارند. بلکه تفاهم به این معنا است که زوجین حتی با وجود اختلافات همچنان می توانند با یکدیگر به شادی زندگی کنند. یک عادت مفیدی که می تواند به شما کمک کند تا بهتر بتوانید تفاوت ها را تحمل کنید. یا از آن دور شوید این است که از کلمه من به جای کلمه تو و متهم کردن همسرتان استفاده کنید. به کاربردن کلمه من به جای کلمه تو باعث می شود که شما بتوانید احساسات و آنچه را که نیاز دارید بدون استفاده از زبان کنایه و سرزنش بیان کنید. همچنین یک ابزار ارزشمند برای حل تعارضات است.

کلمه من حالت دفاعی دارد نه دستوری و امری. این کلمه به شما کمک می کند تا دیدگاه های خود را برای همسرتان بیان کنید. همچنین از دیدگاه ها و نظرات او مطلع شوید.

اولویت اول شما همسرتان باشد

تفاهم و درک همسر یک ویژگی ذاتی برای افراد نیست. تفاهم در زندگی مشترک اکتسابی بوده و با گذشت زمان و تلاش های شما می تواند ایجاد شود. اگر شما ذهنیت مناسبی نسبت به همسرتان داشته باشید و او را اولویت اول خود قرار دهید. مسلما بیشتر از قبل می توانید یکدیگر را بفهمید و به تفاهم در زندگی مشترک دست یابید. هنگامی که شما به همسرتان به اندازه کافی توجه داشته باشید. پس بهتر می توانید خواسته ها و دیدگاه های او را درک کنید. توجه به همسر باعث می شود که شما و همسرتان به یک تفاهم نسبی دست یابید. این کار باعث می شود که همسرتان نیز شما را اولویت خود قرار دهد. همچنین توجه ویژه ای به نیازها و خواسته های شما داشته باشد. این موضوع سبب ایجاد تفاهم و گذشت در زندگی مشترک شما خواهد شد.

درباره دوران کودکی همسرتان سوال کنید

به یاد داشته باشید که دوران کودکی ما تا حد زیادی بر شخصیت ما تاثیر می گذارد. دیدگاه همسرتان و بایدها و نبایدهای ذهنی او از دوران کودکی اش سرچشمه گرفته است. پس شما با دانستن روابط او در دوران کودکی و آنچه که در این دوران برای او اتفاق افتاده است. بهتر می توانید او را درک کرده و به تفاهم با همسر برسید. شما با پرسیدن سوال از آنها درباره گذشته می توانید انگیزه های و تفکرات آنها را بهتر بشناسید. در نهایت هنگام بوجود آمدن اختلاف نظرات و یا تفاوت در تصمیمات می توانید آنها را درک کنید. به یک راه حل که هر دو بر آن تفاهم دارید دست یابید.

احساسات خود را بیان کنید

بیان احساسات می تواند به ایجاد تفاهم با همسر کمک کند. حواستان باشد که هیچ فردی ذهن خوان نیست. همسرتان نمی تواند بدون اینکه شما در رابطه با احساسات و تفکرات خود حرف بزنید متوجه شود که چه چیزی در سر شما است. پس سعی کنید احساسات خود را به راحتی بیان کنید. همچنین متقابل از همسرتان نیز بخواهید که احساساتش را بیان کند. بیان احساسات می تواند به شما کمک کند تا به تفاهم بالایی در زندگی مشترک دست یابید.

به جای قضاوت کردن عجولانه، گوش دهید

ممکن است رفتار همسرتان شما را ناراحت کرده باشد. یا به عدم تفاهم با همسر رسیده باشید. شاید إحساس کنید که با همسرتان تفاهم ندارید و یا او شما را درک نمی کند. قبل از اینکه رفتار و گفتار همسرتان را عجولانه قضاوت کنید، بهتر است به دلایل او و صحبت هایش گوش کنید. شاید او برای این رفتار خود دلیل قانع کننده ای داشت و یا انتخاب های متفاوتی نسبت به شما داشت که با صحبت کردن و بیان تفاوت ها می توانید آن را حل کنید. اگر شما دائم رفتار و گفتار همسرتان را بدون فرصت دادن به او و یا سوال کردن از او قضاوت کنید، هرگز نمی توانید به تفاهم با همسر برسید.

https://psychology.avije.org/family-counselling/


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد