مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

افراد سمی که باید از آشنایی با آنها اجتناب کنید

6دسته افراد سمی که باید از آشنایی با آنها اجتناب کنید

در مشاوره خانواده برای ایجاد یک رابطه شاد صدها نکته کوچک و بزرگ وجود دارد که باید در نظر بگیرید. یکی از آنها دوری از افراد سمی است. افرادی سمی افرادی هستند که با عادات و رفتارهای نادرست خود زندگی شما را تحت تاثیر قرار میدهند.

در این مقاله ما تصمیم گرفتیم انواع مختلفی از افراد سمی را که نباید با آنها رابطه جدی داشته باشید به شما نشان دهیم. زیرا در رابطه با این افراد فقط وقت خود را هدر خواهید داد.

  • افراد خودشیفته

یک فرد خودشیفته هرگز با عشق یک نفر موافق نیست. این نوع افراد همواره به دنبال کسب تحسین دیگران هستند. خودشیفتگان دائما به دنبال یک شریک و همسر عالی و بدون نقص هستند. آنها عمیقا اعتقاد دارند که روابط فعلی آنها برایشان مناسب نیست. افراد خودشیفته در همه مشکلات، همه را مقصر می دانند، جز خودشان.

  • افراد بیش از حد رمانتیک

نحوه ایجاد یک رابطه جدید برای افراد بیش از حد رمانتیک، بسیار مهم است. این افراد به دنبال تجربیات عاشقانه جدید هستند و نمی توانند روال معمول یک رابطه را تحمل کنند. آنها در یک رابطه معمولی، به آسانی خسته می شوند. افراد رمانتیک برای جلوگیری از این موضوع، راه های جدیدی برای عشق و صمیمیت پیدا می کنند و از هرگونه مرز و محدودیت متنفرند.

  • افراد فاقد اعتماد به نفس

همه ما ممکن است در یک زمینه اعتماد به نفس نداشته باشیم. با این حال، اگر شخصی نمی داند چگونه زندگی خود را ادامه دهد و دائماً به تأیید شخص دیگری نیاز دارد، این یک نشانه خطرناک است. افراد فاقد اعتماد به نفس به سختی میتوانند موانع و مشکلات زندگی را پشت سر بگذارند.

  • افراد خودخواه

افراد خودخواه دسته دیگری از افراد سمی هستند. این افراد آنقدر نگران خود هستند که این واقعیت را که عزیزانشان نیز مشکلاتی دارند، قبول نمی کنند. با این حال، آنها حتی می فهمند که ممکن است خودشان دلیل این رنج باشند. افراد خودخواه معتقدند که تلاشهای همسرشان برای آنها کافی نیست. این افراد خودشان را شایسته کوچکترین رنج و مشکل نمیدانند.

  • افرادی که نقش قربانی را بازی میکنند

از نظر مشاوره های خانواده افرادی که نقش قربانی را بازی می کنند، گروه دیگری از افراد سمی هستند که باید از آنها دوری کنید. زیرا هر چیز کوچکی می تواند آنها را ناراحت کند. این افراد همیشه به دنبال شخصی هستند که آنها را دلداری دهد و وقتی که همسرشان نتواند آنچه را که می خواهند به آنها بدهد، به دنبال فرد جدیدی می گردند.

  • افراد منتقد

این فقط درواقع دسته دیگر از افرادی هستند که اعتماد به نفس کافی ندارند. کسانی که دوست دارند در مورد هر چیز کوچکی از دیگران انتقاد کنند و مشاوره دهند. افرادی که بیش از حد از دیگران انتقاد میکنند، فقط از آن به عنوان ابزاری برای اثبات خود استفاده می کنند. ناگفته نماند که آنها از آسیب رساندن به هیچ کس در اطراف خود نمی ترسند و نمی توانند یک رابطه سالم برقرار کنند.

psychology.avije.org

چگونه با شوهر خودخواه خود برخورد کنیم؟

خودخواهی می تواند یک رفتار ذاتی باشد و ممکن است یک فرد از کودکی چنین بوده باشد. بنابراین، تغییر این رفتار یک شبه، کار آسانی نیست. اما تسلیم نشوید. زیرا راه هایی برای مقابله با رفتارهای خودخواهانه همسر وجود دارد. در اینجا چند راه برای برخورد با یک همسر خودخواه آورده شده است.

بحث کنید اما شکایت نکنید

از نظر مشاورین خانواده یکی از بزرگترین اشتباهاتی که زنان در برخورد با یک شوهر خودخواه انجام میدهند، گله و شکایت های دائمی است. اما یادتان باشد که مهم نیست چقدر ناامید شده اید، هرگز مستقیما او را خودخواه نخوانید. زیرا این فقط باعث ایجاد حالت دفاعی در او خواهد شد. در عوض، سعی کنید انتظارات خود را به او منتقل کنید.

به عنوان مثال اگر نوبت شوهرتان است که بچه ها را به مدرسه برساند و او به راحتی از انجام این کار امتناع میکند، پس برای او توضیح دهید که همانطور که قول داده باید این کار را انجام دهد.

بر نکات مثبت تمرکز کنید

ممکن است 99 اتفاق کوچک و بزرگ رخ دهد که همسرتان ثابت کند یک شوهر خودخواه است. اما همچنین ممکن است یک حادثه رخ دهد که او شما و بچه ها را در اولویت قرار دهد. این بدان معنی است که هنوز زمینه تغییر وجود دارد. پس به جای تأمل در رفتارهای خودخواهانه او، سعی کنید روی آن یک واقعه سخاوتمندانه تمرکز کنید و او را تشویق کنید.

بگذارید مسئولیت برخی کارها را به عهده بگیرد

گاهی ممکن است شما ندانسته مسئولیت تمام امور را بر عهده بگیرید و فرصت کمی برای همسرتان برای انجام امور منزل، بچه ها و... ایجاد کنید. درواقع ممکن است تا زمانیکه شما همه کارها را بر عهده میگیرید، او در انجام مسئولیت ها دچار تردید میشود. بنابراین، مسئولیت های خود را مشخص کنید و بگذارید همسرتان نیز سهم خود را برای خانواده انجام دهد.

جدی باشید

سعی کنید کمی هم به نیازها و خواسته های خود توجه کنید. نیازی نیست که نیازها و خواسته های خود را نادیده بگیرید و خواسته های شریک زندگی خود را جایگزین آنها کنید. این باعث نمی شود آنها فداکاری های شما را درک کنند بلکه به رفتارهای خودخواهانه آنها دامن می زند. ضمن انجام مسئولیت های خود در قبال خانواده، بر خواسته ها، آرزوها و خوشبختی خود نیز تمرکز کنید.

با او حرف بزنید

نمی توانید ساکت بمانید و امیدوار باشید که همسرتان روزی تغییر کند. اگر اقدامات آنها باعث رنج شما می شود، با شفافیت تمام با او صحبت کنید. اما مواظب باشید که پرخاشگر نباشید زیرا ممکن است یک مشکل بزرگتر ایجاد شود. سر همسرتان داد نزنید و او را سرزنش نکنید. از کلمات خود به دقت استفاده کنید اما از قدرتمند بودن آنها اطمینان حاصل کنید.

علت اصلی را بفهمید

به دنبال دلیل اصلی این رفتار همسرتان بگردید. کمی بیشتر به او توجه کنید و بفهمید که چرا آنها به شما بی توجه هستند. این به شما کمک می کند تا مشکل را بهتر حل کنید. گاهی اوقات، رفتار ظاهراً خودخواهانه نیز می تواند در نتیجه کاری باشد که انجام می دهید. پس سعی کنید علت رفتارش را بفهمید و به دنبال راه حل های مناسب باشید.

familico.ir

همسرم خیانت کرده ولی عذرخواهی نمیکنه! چیکار کنم؟؟

معذرت-خواهی-از-همسر-بعد-از-خیانت-فمیلیکو

معذرت خواهی از همسر بعد از خیانت   (مشاوره آنلاین خیانت همسر)

  • اگر خیانت کرده اید باید یک عذر خواهی صمیمانه، از ته دل و کامل از همسرتان داشته باشید، حتی اگر معدزت خواهی و پشیمانی شما هیچ نتیجه ای نداشته باشد.
  • معذرت خواهی بخشی از پذیرش گناه و اشتباه است.
  • درک کنید که با خیانت نه تنها به اعتماد همسرتان لطمه زده اید بلکه سلامت روانی و جسمی او را تهدید کرده اید.
  • مسئولیت خیانت شما فقط و فقط بر عهده خودتان است حتی اگر هر دو نفر در زندگی مشترک اشتباهاتی داشته باشید. پس سعی نکنید تقصیرات را به گردن دیگری بیندازید.
  • در زمان معذرت خواهی، برای سخت ترین سوالات از سوی همسرتان آماده باشید.
  • سعی کنید صادق و مهربان باشید و سعی نکنید از پاسخ دادن به سوالات همسرتان طفره بروید.
  • هرگز همسرتان را با معشوقه خود مقایسه نکنید تا با یک افتضاح مواجه نشوید.
  • عذرخواهی به معنای بخشیده شدن نیست، پس توقع بیجا نداشته باشید.
  • به درد دلهای همسرتان هم گوش دهید، او یک طرف این ماجراست.

مسئولیت خیانت شما فقط و فقط بر عهده خودتان است حتی اگر هر دو نفر در زندگی مشترک اشتباهاتی داشته باشید. پس سعی نکنید تقصیرات را به گردن دیگری بیندازید.

خیانت یک اشتباه بزرگ است و هیچ تضمینی وجود ندارد که بعد از آن رابطه شما حفظ شود. با این حال راه بهبودی از خیانت یک جاده دو طرفه است، که در آن هر دو شریک باید متعهد باشند که از خیانت درس بگیرند، اشتباهات را بپذیرند و بخشش را یاد بگیرند تا در نهایت دوباره با هم بمانند. نکته مهم این است که اگر خیانت کرده اید، باید یک عذرخواهی صمیمانه و کامل از شریک زندگی خود داشته باشید. برای این کار نکات زیر را در نظرداشته باشید:

  • مشخص کنید چرا خیانت کرده اید

اولین چیزی که باید فهمید این است که چرا خیانت کرده اید. هدف این است که بفهمید ریشه این مشکل چیست. بنابراین هنگامی که شما و شریک زندگیتان بر شوک اولیه ناشی از خیانت غلبه کردید، می توانید تصمیم بگیرید که چگونه به بهترین شکل مشکل را حل کنید.

  • تعیین کنید آیا واقعاً می خواهید در کنار شریک زندگی خود بمانید یا خیر

بر اساس ارزیابی خود از مرحله قبل، شما باید تصمیم بگیرید که آیا میخواهید در کنار شریک زندگی خود بمانید یا خیر.. شما به شریک زندگی خود صدمه می زده اید، و بنابراین شریک زندگی شما سزاوار عذرخواهی شما است. حتی اگر در نهایت تصمیم بگیرد که از شما جداشود.

  • بفهمید برای چه عذرخواهی می کنید

بدیهی است که شما خیانت کرده اید و مجبور هستید که به خاطر آن عذرخواهی کنید. با این حال، باید به همسرتان اطلاع دهید که کاملاً درک کرده اید که چقدر او را آزار می دهید. درواقع شما فقط خیانت نکردید، بلکه به اعتماد شریک زندگی خود خیانت کردید، دیدگاه او از رابطه خود را نابود کردید، شریک زندگی خود را شرمنده کردید و احتمالاً شریک زندگی خود را در معرض بیماری های مقاربتی قرار دادید.

  • هنگام عذرخواهی مسئولیت اقدامات خود را بپذیرید

این مهم است که شما دلیل خیانت را درک کنید، اما توضیح دلایل خیانت در زمان معذرت خواهی قابل توجیه نیست. حتی اگر مشکلات اساسی در روابط شما وجود داشته باشد (که ممکن است هر دو مسئولیت آن را بر عهده داشته باشید)، شما به تنهایی مسئول خیانت هستید. هدف شما در این بحث این است که به همسرتان نشان دهید، اشتباه خود را پذیرفته اید.

مشخص کنید چرا خیانت کرده اید

  • از به کار بردن واژه "اگر" خودداری کنید

گفتن جملاتی همچون "متأسفم اگر شما را آزار دادم" ، یا "اگر اینقدر من را رد نمی کردید، به دنبال رفع نیازهای جنسی نبودم" و جملات از این دست نه تنها به شما کمک نمیکند بلکه نشان دهنده این است که مسئولیت رفتار غلط خود را قبول نمی کنید. این نوع گفتار به همسرتان این احساس را می دهد که انگار می خواهید تقصیر را از خود دور کنید. به جای اینکه بگویید "اگر شما را آزار دادم متاسفم"  این واقعیت را که شما عامل اصلی رنج همسرتان هستید، تصدیق کنید و بگویید: "من می دانم که اعمال من به تو آسیب می رساند، و برای آن، بسیار متاسفم."

  • برای سوالات سخت آماده باشید

خواه شریک زندگیتان مدارکی از رابطه شما کشف کرده باشد یا اینکه به خیانت اعتراف کرده باشید، به احتمال زیاد سوالات زیادی از شما خواهد داشت.

شریک زندگی شما ممکن است بخواهد از جزئیات رابطه شما مطلع شود و سوالاتی درباره نحوه ملاقات شما، تعداد دفعات ملاقات، علاقه شما به شخص مقابل و غیره از شما بپرسد. اگر اکنون از پاسخ دادن به سوالات شریک زندگی خود امتناع کنید، در حال ایجاد یک شکاف بزرگ هستید. این امر منجر به بی اعتمادی بیشتر و صدمه زدن به توانایی شما در برقراری ارتباط صریح و صادقانه با یکدیگر خواهد شد.

خواه شریک زندگیتان مدارکی از رابطه شما کشف کرده باشد یا اینکه به خیانت اعتراف کرده باشید، به احتمال زیاد سوالات زیادی از شما خواهد داشت.

  • صادقانه اما مهربانانه پاسخ دهید

شما باید از ارائه پاسخهای مبهم پرهیز کنید، اما دلیلی ندارد که جزئیات صریح و دقیق مربوط به ارتباطات خود را بیان کنید. به عنوان مثال، اگر از شما سال شود که چه چیزی در مورد معشوق خود را دوست داشتی، باید صادق باشید، اما در نحوه بیان پاسخ خود دقیق باشید. مطمئناً هنگام پاسخ دادن به سوالات همسرتان، باید از مقایسه او با معشوق خود جلوگیری کنید. زیرا این فقط به شریک زندگی شما آسیب می رساند.

  • عذرخواهی خود را بدون انتظار انجام دهید

در مشاوره خانواده شما عمیقا از کاری که کرده اید پشیمان هستید و ممکن است فکر کنید اگر بتوانید این را به همسرتان نشان دهید، او به راحتی شما را میبخشد. این کاملا طبیعی است، اما شما نمی توانید این تفکر را داشته باشید که چون عذرخواهی کرده اید، همه چیز خوب پیش می رود. شما نمی توانید تعیین کنید که آیا شریک زندگی شما می تواند شما را ببخشد یا خیر.

عذرخواهی خود را بدون انتظار انجام دهید

  • به حرف شریک زندگی خود گوش دهید

این احتمال وجود دارد که پس از عذرخواهی از شریک زندگی خود، او دیگر اصلاً تمایلی به گفتگو با شما نداشته باشد و در این صورت، شما باید به خواسته ی او احترام بگذارید. اگر شریک زندگی شما می خواهد احساسات خود را تخلیه می کند یا نیاز دارد صحبت کند، پس این اجازه را به او بدهید. برای همسرتان روشن کنید که حرفهای او را می شنوید و می دانید که تا چه حد به او آسیب رسانده اید.

روانشناسی فمیلیکو// familico.ir

 

 

 
#روانشناسی_بعد_از_خیانت
 
#نشانه های_پشیمانی_بعد_از_خیانت
 
احساس بد_بعد_از_خیانت
 
عدم_پشیمانی_بعد_از_خیانت
 
احساس_زن_بعد_از_خیانت
 
سکوت_بعد_از_خیانت
 
پشیمانی_از_خیانت
 
افسردگی_بعد_از_خیانت_شوهر

خواسته و انتظارات زنان در رابطه جنسی

خواسته و انتظارات زنان

بر طبق مشاوره خانوده حضوری انتظارات زنان در رابطه جنسی چیست؟ این یک سوال مهم است، زیرا پاسخ درست به آن به شما کمک میکند تا لذت جنسی شریک زندگی خود را افزایش دهید و روابط خود را بهبود بخشید. در اینجا چند مورد از انتظارات زنان در رابطه جنسی را مطرح میکنیم:

خواسته و انتظارات-زنان-در-رابطه-جنسی-فمیلیکو

  • آلت تناسلی خود را فراموش کنید (حداقل برای مدت کمی)

یکی از لذت بخش ترین کارهایی که می توان برای یک زن در رختخواب انجام داد این است که آلت تناسلی خود را فراموش کنید، حداقل برای مدت کمی. این حرکات کوچک می تواند تا حد زیادی به ثبات و دوام یک رابطه طولانی مدت کمک کند. به بیان ساده، برخی از از خودگذشتگی ها در حین رابطه جنسی می تواند یک عامل اصلی برای لذتبخش تر شدن رابطه باشد. پس به آنچه او می خواهد توجه کنید و برای جلب رضایت او تلاش کنید.

یکی از لذت بخش ترین کارهایی که می توان برای یک زن در رختخواب انجام داد این است که آلت تناسلی خود را فراموش کنید، حداقل برای مدت کمی.

  • رابطه جنسی متنوع

زنان تمایل دارند موقعیتهای جنسی مختلف را تجربه کنند. درواقع یکنواختی در رابطه یک امر وحشتناک است که میل و لذت جنسی را کاهش میدهد. افرادی که در ازدواج های طولانی مدت هستند همواره در مورد شریک زندگی خود کنجکاو هستند. آنها سعی میکنند تخیلات جنسی و نیازهای همسر خود را بشناسند و آنها را عملی کنند.

در حالی که برخی از مردان ممکن است فکر کنند رابطه جنسی بیشتر مربوط به دخول است، اما یک زن به صمیمیت و عشق بازی قبل و بعد از رابطه جنسی احتیاج دارد.

  • عشق بازی قبل و بعد از دخول

در حالی که برخی از مردان ممکن است فکر کنند رابطه جنسی بیشتر مربوط به دخول است، اما یک زن به صمیمیت و عشق بازی قبل و بعد از رابطه جنسی احتیاج دارد. اگر مردان بعد از اتمام رابطه جنسی روی برگرداند و چرت بزند، زن اغلب احساس رها شدن می کند.

در حالی که برخی از مردان ممکن است فکر کنند رابطه جنسی بیشتر مربوط به دخول است، اما یک زن به صمیمیت و عشق بازی قبل و بعد از رابطه جنسی احتیاج دارد.

  • جستجوی نقاط داغ نادیده گرفته شده

یک زن می خواهد همسرش با انگشتانش نقاط حساس وداغ بدن او را کشف کند و آن را به یک ماجراجویی برای هر دو تبدیل کند. مثلا پیدا کردن نقطه G و لمس قسمتهای حساسی مانند بخش داخلی ران، گوش و حتی کمر او را نادیده نگیرید و آنها را ببوسید.

یک زن می خواهد همسرش با انگشتانش نقاط حساس وداغ بدن او را کشف کند و آن را به یک ماجراجویی برای هر دو تبدیل کند.

  • تحریک کلیتورال

تحریک کلیتورال همان چیزی است که تمام خانم ها در سکس می خواهند. شما میتوانید این تحریک را به وسیله مکیدن، تحریک با زبان یا استفاده از بینی و پیشانی برای ایجاد فشار بر ناحیه کلیتوریس ایجاد کنید. فشار و ریتم مختلف را امتحان کنید تا ببینید همسرتان چه چیزی را بیشتر دوست دارد.

تحریک کلیتورال همان چیزی است که تمام خانم ها در سکس می خواهند. شما میتوانید این تحریک را به وسیله مکیدن، تحریک با زبان یا استفاده از بینی و پیشانی برای ایجاد فشار بر ناحیه کلیتوریس ایجاد کنید.

  • فقط روی اوج لذت جنسی و ارگاسم تمرکز نکنید

یک زن می خواهد پرستش خود را در نگاه مردش ببیند. اگر یک زن احساس کند تنها هدف شما در رختخواب ایجاد ارگاسم است، ممکن است احساس کند که رابطه جنسی شما بیش از هر چیز با خودخواهی شما ارتباط دارد.

یک زن می خواهد پرستش خود را در نگاه مردش ببیند.

  • احساس زیبا بودن

مرکز مشاوره یک زن به تایید شدن از سوی همسرش نیاز دارد. پس در حین رابطه جنسی و بدون دلیل به او بگویید: "تو زیبا هستی!"

یک زن به تایید شدن از سوی همسرش نیاز دارد. پس در حین رابطه جنسی و بدون دلیل به او بگویید:

  • توجه به ارگاسم زنان

زنان توانایی دارد که در طول رابطه جنسی، چندین بار به ارگاسم برسند. و این بدان معنی است که وظیفه شما به عنوان شریک زندگی او این است که اطمینان حاصل کنید همسرتان از بیشترین ارگاسم ها برخوردار است.

زنان توانایی دارد که در طول رابطه جنسی، چندین بار به ارگاسم برسند.

 

منبع: مشاوره روانشناسی فمیلیکو

مراحل ازدواج چیست؟

مراحل-ازدواج-کدامند-فمیلیکو؟

همه افراد میدانند که روابط با گذشت زمان رشد می کنند و متحمل تغییراتی میشوند. اما آنچه بسیاری از مردم نمی دانند این است که در ازدواج مراحل مشخصی وجود دارد که مشاوره خانواده احساسات جدید، چالش های جدید و فرصت های جدید برای رشد را ارائه می دهد. و اگر می خواهید رابطه شما با احترام متقابل، عشق و صمیمیت پیش برود، احتمالاً باید تمام مراحل را تجربه کنید و در آنها موفق عمل کنید. در ادامه نگاهی به شرح هر فاز بیندازید:

فاز اول؛ مرحله عاشقانه

این مرحله به عنوان مرحله خواستگاری یا مرحله فانتزی نیز شناخته می شود و می تواند از 2 ماه تا 2 سال طول بکشد. این زمانی است که شما و همسرتان تازه ملاقات کرده اید و همه چیز کاملاً شگفت انگیز است. شما نمی توانید از یکدیگر سیر شوید که دلیل اصلیش این است که هر دو هنوز هم از بهترین رفتار خود برخوردار هستید. در این مرحله تمرکز بر روی نقاط مشترک است. شما علاقه های مشترک زیادی دارید. شما بهترین خصوصیات خود را به شریک زندگی خود نشان می دهید و سعی می کنید تا آنجا که ممکن است از یکدیگر رضایت داشته باشید.

رحله عاشقانه  این مرحله به عنوان مرحله خواستگاری یا مرحله فانتزی نیز شناخته می شود و می تواند از 2 ماه تا 2 سال طول بکشد.

مرحله ناامیدی

این مرحله با نام مرحله آشنایی یا مرحله تنظیم واقعیت نیز شناخته می شود. اینجاست که شما متوجه می شوید شریک زندگی شما نیز مثل بقیه یک انسان است. شما بیشتر با یکدیگر آشنا می شوید و در نتیجه ایرادات و نقایص مختلف او را شروع میشناسید. این مرحله می تواند گیج کننده و دلسرد کننده باشد زیرا شما چهره واقعی همسرتان را میبینید. با این حال، در این مرحله، کار اصلی شما یادگیری نحوه برقراری ارتباط و حل تعارض با این شخص به طور موثر است.

مرحله ناامیدی  این مرحله با نام مرحله آشنایی یا مرحله تنظیم واقعیت نیز شناخته می شود. اینجاست که شما متوجه می شوید شریک زندگی شما نیز مثل بقیه یک انسان است.

مرحله مبارزه قدرت

 در این مرحله به احتمال زیاد شروع به دور شدن از یکدیگر خواهید کرد. اما هر دوی شما هنوز اعتقاد دارید که درگیری یک امر مخرب است، اما به طور فزاینده ای از اختلافات فراوان خود، آگاه هستید. بیشتر اوقات، احساس می کنید شریک زندگی شما خودمحور است، یا حتی بدتر، که به راحتی نمی توان به او اعتماد کرد. اگر نتوانید مشکلات خود را به روشی محترمانه و قابل قبول، حل کنید، کینه های عمیق شکل میگیرند. بسیاری از زوجین در این مرحله گیر می کنند. این زمانی است که لازم است یاد بگیرید که اختلافات خود را به طور موثر مدیریت کنید.

مرحله مبارزه قدرت   در این مرحله به احتمال زیاد شروع به دور شدن از یکدیگر خواهید کرد. اما هر دوی شما هنوز اعتقاد دارید که درگیری یک امر مخرب است، اما به طور فزاینده ای از اختلافات فراوان خود، آگاه هستید.

مرحله پایداری

این مرحله به عنوان مرحله دوستی یا مرحله آشتی نیز شناخته می شود. برخی از زوجین هرگز به این مرحله نمی رسند. با ورود به این مرحله، متوجه می شوید که شریک زندگی شما کامل نیست، اما اختلافات شخصی شما به اندازه گذشته تهدیدآمیز نیستند. شما می توانید اکثر اختلافات خود را دست کم تا حدی برطرف کنید و در رابطه اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کنید. به طور کلی، این مرحله ای است که شما در نهایت با تعمیق رابطه خود احساس راحتی بیشتری دارید.

مرحله پایداری  این مرحله به عنوان مرحله دوستی یا مرحله آشتی نیز شناخته می شود.

مرحله تعهد

در مشاوره تلفنی خانواده این مرحله زمانی است که هر دو زوج تصور واضحی از شریک زندگی خود دارند. شما دیگر به دلیل نیاز در کنار شریک زندگی خود نیستید بلکه او را انتخاب کرده اید. اگر به این مرحله رسیده اید، شما و شریک زندگیتان یک تیم هستید و همانطور که به دنبال منافع شخصی خود هستید به دنبال منافع او نیز هستید.

مرحله تعهد   این مرحله زمانی است که هر دو زوج تصور واضحی از شریک زندگی خود دارند.

 

منبع: familico.ir