مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

12 راهکار برای آن که پدری فوق العاده باشید


پدر خوب

12 راهکار برای آن که پدری فوق العاده باشید

پدر در هر خانواده ای حکم ستون و پایه آن خانواده را دارد که با همکاری و همیاری مادر می تواند اهداف مشترک تمام اعضای خانواده را به پیش ببرد. زمانی یک مرد در نقش پدر قرار می گیرد که دارای فرزند شود. زمانی پدر فوق العاده خطاب می شود که فرزندش را به شکل مناسبی تربیت کرده باشد. در ادامه موضوع درباره ی خصوصیات پدر خوب، وظایف یک پدر کامل، نقش پدر در خانواده موفق و…صحبت خواهیم کرد.

وظیفه یک پدر خوب چیست؟

در ادامه در خصوص راهکارهایی که می تواند به یک مرد در نقش پدر کمک کند تا پدری فوق العاده شود، صحبت کرده ایم.

1- صلاح آن ها یا خودتان؟

نکته بسیار مهم و اصولی وجود دارد که می تواند علاوه بر آن که شما را تبدیل به پدری مناسب می کند، برای زندگی فردیتان نیز مناسب باشد. فرض کنید به سیگار و یا الکل و یا هر عادت ناپسند دیگری اعتیاد پیدا کرده اید. اگر بتوانید این عادت نامناسب را ترک کنید، قطعا می توانید الگوی بهتری هم برای فرزندان خودتان باشید؛ بنابراین صلاح شما در کنار صلاح فرزندانتان خواهد بود. وظایف یک پدر خوب در موارد گوناگونی مطرح می شود که این مورد یکی از آن ها است.

2- پشتیبانی و حمایت از بچه ها

دومین مورد که معمولا به عنوان وظیفه اصلی یک پدر فوق العاده تلقی می شود پشتیبانی و حمایت از بچه ها است. این حمایت شامل بخش های مختلفی می شود و یک پدر خوب وظیفه دارد تا آن ها را فراهم کند. تامین امنیت جانی کودکان و فرزندان اولین قدم مهم در این زمینه است. این تامین امنیت با فراهم کردن یک خانه مناسب، یک اتومبیل خوب و راحت و همچنین بیمه عمر، بیمه بازنشستگی و…صورت بگیرد.

حمایت های مالی که پدر از فرزندان خود به عمل می آورد نیز جزء قدم دوم وظایف پدر محسوب می شود. این حمایت های مالی می تواند شامل مواردی همچون تنظیم وصیت نامه مناسب، تعیین ارث، عدم برجای گذاری قسط برای فرزندان و…شوند.

در کنار این ها و شاید مهم تر از بقیه چیز ها حمایت عاطفی یک پدر باشد. فرزندان نیاز دارد تا توسط پدرشان تایید شوند و بتوانند احساسات خود را با او در میان بگذارند.

3-مراقبت خودتان باشید

برخی از افراد گمان می کنند زمانی که پدر یا مادر شدند، باید تمامی بخش های زندگی خود را متوقف کرده و تمام زندگی شان را صرف فرزندانشان کنند، در حالی که با این کار پس از مدتی شما فقط یک مادر یا یک پدر افسرده هستید که دیگر علاقه ای به تلاش برای آینده فرزندانتان نیز ندارید. ورزش کنید، باشگاه بروید، غذای سالم بخورید، برنامه های گردش و تفریح در کنار دوستانتان را داشته باشید و حتی سعی کنید کمی وقت فراغت و تنهایی هم برای خودتان کنار بگذارید.

با انجام این کارها به فرزندانتان یاد می دهید که چگونه زندگی کنند و فراموش نکنید که اگر شما خودتان را دوست داشته باشید، آن ها نیز شما را دوست خواهند داشت. پدر خوب بودن شامل بخش های مختلفی می شود و این مورد نیز تکه ای از این پازل است.


منبع:familico.ir
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد