مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

مشاوره روانشناسی

معرفی دیدگاه های روانشناسی و شناختی برای داشتن خانواده ای بهتر و ذهنی آرام

12 راه برای اینکه بدانید رابطه شما واقعاً پایدار است ، حتی اگر به نظر سخت برسد

همه روابط دشوار هستند و طبیعی است که احساس کنید مشکلات طولانی مدت روابط مشترک ممکن است چالش های جدی را برای شما و شریک زندگی تان ایجاد کند. در طول سال ها، شما با شریک زندگی خود بحث خواهید کرد. و روزهای سختی را پشت سر بگذار و با چند موقعیت کمتر از ایده آل روبرو شوید. این فقط روشی است که زندگی کار می کند، و گذراندن آن لحظات با هم بخشی از یک رابطه است.

بنابراین مشکلاتی که بعداً در یک رابطه بوجود می آیند معمولاً مشکلاتی هستند که از ابتدا به نوعی شکل گرفته اند. نگران نباشید برخی اختلافات و مشکلات حتی در روابط سالم هم وجود دارد و طبیعی است. تعداد و درجه مشکلات شما تعیین می کند که آیا این اختلاف نرمال است یا باید به عنوان یک هشدار و نشانه ای از پایان رابطه در نظر گرفته شود.

دوست دارید بدانید این نشانه ها چه هستند؟

در اینجا ۱۲ مورد از این نشانه ها را که نشان میدهد رابطه شما طول عمر زیادی ندارد، مطرح میکنیم:

1.       رابطه شما فقط در مورد کشش عاشقانه است

کشش و جاذبه عاشقانه به همسر بخش بسیار مهمی از ایجاد یک رابطه محکم است و نه همه ی آن. یک رابطه سالم و قوی علاوه بر رمانتیک بودن شامل انجام فعالیتها و کارهای مختلف با همسر است. بدون علایق، اهداف و تجربیات مشترک، پایه های زندگی مشترک ضعیف خواهند بود و با ضعیف ترین طوفانها فرو میریزد.

2.       از دوستان همسرت خوشت نمیاد

حتما این جمله معروف را شنیدید که به من بگو دوستانت چه کسانی هستند تا به تو بگویم تو کی هستی!؟ این خیلی خوب است که شما و همسرتان دوستانی داشته باشید اما مشکل زمانی ایجاد میشود  که حلقه اجتماعی همسرتان را قبول ندارید. چون دوستان انعکاسی از خود شخص هستند، اگر شما حس خوبی نسبت به دوستان همسرتان نداشته باشید. این یک نشانه زودهنگام است که به شما میگوید شما دو نفر افراد مناسبی برا هم نیستید.

3.       شما زمان زیادی را با هم میگذرانید

اگر ارتباطات اجتماعی شما تنها به همسرتان محدود میشود، ممکن است در نهایت استقلال و هویت شما را از بین ببرد. اگر چه این جمله که "او تمام دنیای من است" عاشقانه و رمانتیک به نظر میرسد، اما درنهایت این وابستگی، هویت و شادی شما را هدف میگیرد.

4.       رابطه شما یک طرفه است

وقتی شریک زندگیتان به شما می گوید که شما را دوست دارد و به شما اهمیت می دهد یک نشانه خوب است، اما اگر او عشق و علاقه خود را در کلام و عمل خود نشان نمیدهد اوضاع خطرناک است. آیا معمولا شما برای مکالمه و معاشقه پیش قدم میشوید؟ آیا فکر میکنید احساساتی که ابراز میکنید بیشتر از آن چیزی است که از سوی همسرتان دریافت میکنید؟

 اگرچه که زندگی مشترک میدان مسابقه نیست اما هردوی شما و همسرتان باید با یکدیگر برای حفظ رابطه تلاش کنید.

5.       احساس میکنی تحت کنترل هستی

آیا هر بار بیشتر و بیشتر احساس میکنید که در زندگی مشترکتان، افکار و احساسات شما نادیده گرفته میشود؟ آیا همسرتان  بدون نظر شما تصمیم میگیرد و انتظار دارد که شما خوشحال باشید؟ این به معنی است که همسرتان به شما احترام نمیگذارد و به احساسات شما توجه نمیکند. یک رابطه سالم به احترام متقابل نیاز دارد بنابراین آینده خوبی در انتظار چنین روابطی با این عدم تعادل، وجود ندارد.

6.       در کنار او خود واقعیت نیستی

همه ما شنیده ایم یا میدانیم که ملاقات های اول بسیار مهم هستند، بنابراین ما با دقت بیشتری لباس میپوشیم، به لبخندمان درخشش بیشتری میبخشیم و سعی میکنیم بهتر به نظر برسیم. اما درباره ملاقات دوم، سوم... ملاقات صدم و.... چطور؟ با وجود این نکته رابطه سالم و قوی میماند: ما نیازی نداریم که قبل از قرار ملاقات بهترین لباسمان را بپوشیم یا تمام آن آمادگیها را انجام دهیم. اگر در رابطه جدی خود هنوز هم چنین احساسی دارید این یک نشانه خطرناک است.

7.       شما احساس مقبولیت ندارید

همسر شما همواره موجی از انتقادات را به سوی شما روانه میکند. او درباره هر چیزی که مربوط به شما است انتقاد میکند از طرز لباس پوشیدن تا طرز صحبت کردن و... این تا حدی است که گویی او به دنبال فرد دیگری میگردد. شما ممکن است در ابتدا برای نجات رابطه، به انتقادات او توجه کنید اما واقعیت این است که شما افکار و عقاید ارزشمند، منحصر به فرد و واقعی خودتان را قربانی فردی میکنید که قدر شما را نمیداند.

یادتان باشد شما سزاوار این هستید که مانند یک گوهر با شما رفتار شود.

8.       شما همواره در حال جنگ هستید

اختلافات گاه و بیگاه و بعد مدیریت درست آنها یک بخش طبیعی و سالم از یک رابطه است. این به زوجین کمک میکند که تفاوتهای یکدیگر را بهتر بفهمند. اگر اختلافات مستمر باشند مخصوصا در اوایل رابطه این یک نشانه واضح از ناسازگاری است. تمام انرژی رابطه در بحث کردن هدر میرود، بدون هیچ فرصتی برای نزدیک شدن به یکدیگر.

بنابراین این یک رابطه سالم و پایدار نخواهد بود.

9.       شما به یکدیگر اعتماد ندارید

رابطه ای سالم و پایدار به اعتماد دو طرفه نیاز دارد. اعتماد به طرف مقابل، صمیمیت، صداقت و سازش را به دنبال دارد و اینها همان چیزهایی هستند که برای تحکیم پیوند شما لازم است.

این عدم اعتماد میتواند شامل چک کردن تلفن همراه طرف مقابل، یا تماس گرفتن با دوستانش برای چک کردن او و... باشد. شما یاد میگیرید به یکدیگر اعتماد کنید یا رابطه شما پایان میابد. تا زمانی که یکی از این پیامدها ایجاد نشود، مشکلات شما بارها و بارها، تکرار خواهند کرد.

10.   رفتار او با دیگران تغییر میکند

آیا وقتی همسرتان با بی حوصلگی و بی ادبی رفتار کرد شوکه شدید؟ هنگامی که شریک زندگی شما در خلوت به گونه ای با شما رفتار می کند، و در حضور دیگران رفتارش تغییر میکند، دلیلی برای نگرانی است. آیا رفتار او دائما در حال تغییر است؟ با شما مهربان است اما با راننده، مغازه دار و... با عصبانیت برخورد میکند؟ اگر پاسخ مثبت است باید حواستان باشد. او ممکن است تنها برای کسب رضایت شما اینگونه رفتار کند.

11.   رفتار منفعلانه

وقتی همسرتان در برابر شما منفعل است یعنی در ارتباطات دو طرفه شما مشکلی وجود دارد. ممکن است که مدتی از یکدیگر ناراضی یا ناراحت باشید. داشتن یک مکالمه شفاف درباره آن و یافتن راه حل، یک پاسخ نرمال و خوب است.

اما با طعنه حرف زدن، بازکردن مشکلات قدیمی، عدم گفتگوی شفاف و روشن و تمایل به انتقام گیری و... برای هیچکدام از افراد رابطه خوب نیست و اگر ادامه یابد، میتواند باعث مرگ رابطه شود.

12.   شما آماده رابطه نیستید

گاهی اوقات مهم نیست شما چقدر دوست داشته باشید در کنار کسی باشید، اما زمان این اجازه را نمیدهد. شما ممکن است در سطوح مختلفی از زندگی باشید، ممکن است شما برای ازدواج آماده نباشید و کار و تحصیل خود را در اولویت قرار دهید. یا هنوز به فرد قبلی زندگیتان فکر کنید. دلیل این  هر چه که باشد میتواند منجر به یک پایان ناراحت کننده برای رابطه شما باشد.

درنهایت یادتان باشد  کمال و بی نقصی یک افسانه است بنابراین هیچ رابطه کامل و بدون نقصی وجود ندارد. 


منبع:

https://www.bustle.com

psychology.avije.org

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد